Resultats del cap de setmana 16-17 d'octubre

Resultats del cap de setmana del Reale Bàsquet Vilafant.

Sub 21 35 – Olot 48
Van jugar Marc (2), Àngel (1), Aleix (14), Agus, Pau (1), Marcos, Pere (7), Martí (2) i Ivan (8). 7/36 en tirs lliures.
Parcials: 7-12, 7-16, 12-8 i 9-12.
Partit marcat per la forta tramuntana on la millor conjunció de l’equip visitant els va donar el trimof.

Cadet masculí 74 – Banyoles 37
Van jugar Pol (20), Àngel (14), Arnau P (4), Mark (20), Marcos (8), Manel, Ion (2), Arnau G i Cristian (6). Partit amb clar color local des del primer minut.

Montessori 67 – Cadet femení 56
Van jugar Paula, Meritxell, Eva (2), Marta (14), Nora (8), Sandra, Elena (25), Ainhoa (1) i Claudia (6). 11 / 22 en tirs lliures.
Parcials: 9-10, 21-17 , 17-19 i 20-10.
Partit molt igualat on un darrer quart desastrós va portar la derrota vilafantenca

Infantil masculí  73 - La Salle Girona 62
Van jugar Guillem (4), Quique (18), Andreu (9), Pau Batlle (6), Pau Castillo (18), Roger (8), Pau Vehí (2), Sergi, Martí Descamps (2), Martí Pons (6). 7/16 TL.
Parcials: 24-11, 20-10 , 14-23 , 15-18.
Excel·lents dos primers quarts de l'equip local que no va servir per poder jugar amb tranquil·litat. L'encert en el tirs lliures en els darrers minuts i una millor defensa van permetre garantir la segona victòria de la temporada.

GEIEG B 58- Mini femení 20
Van jugar Núria C (1), Anna (2), Berta, Maria (2), Marta, Emma (10), Nuria G (3), Ingrid (2), Aina i Clara. 2-10 tirs lliures.
Parcials: 2-4/6-2/7-4/13-0/7-2/7-0/6-3/10-5.
Partit perdut, tot i haver fet un bon joc, per la diferència de nivell.

Escolàpies 44 – Premini mixte 62
Parcials: 5-8, 11-2, 8-10, 5-8, 6-8, 2-10, 2-10 i 5-6. 0/18 en tirs lliures.
Gran partit de tot el conjunt, amb una bona lluita en defensa i sobretot un encert d'entrades i cistelles a sota cistella. També van participar molt bé en els rebots i hi va haver un gran encert amb els passes.

Premini mixte
29 – Porqueres 81
Partit ajornat en el seu dia per la pluja.
Parcials: 2-13, 2-6, 10-12, 0-15, 6-2, 0-15, 2-4, 7-14. Tirs lliures 0/4.
Partit on s’ha notat el cansament del partit jugat dissabte, i en què el visitant ha fet un millor joc.

Mini masculí 126 – Palafrugell 51
Van jugar Arnau C (20), Arnau P (3), Guillem (12), Ferran (6), Alex (7), Marc (5), Arnau P (26), Isma (13), Pep (13), Martí (21) i Insa.
Parcials: 29-0, 19-10, 19-2, 13-7, 18-6, 12-9, 8-9, 8-8.
Partit resolt a la primera part, motivant la baixada de ritme la segona.

Mini masculí 133 – Roses 19
Partit ajornat en el seu dia per la pluja. Van jugar Arnau C (19), Arnau p (11), Guillem (22), Alex (6), Marc (13), Isma (13), Pep (17), Martí (21), Insa (3) i Ferran (8).
Parcials: 23-2, 12-0, 11-2, 16-2, 18-2, 16-2, 19-7 i 18-2.
Partit dominat de principi a fi, millorant el joc de conjunt com ho reflecteix el repartiment de punts anotats de tots els jugadors.