Resultats cap de setmana 27-28 de novembre

Onyar 58 – Reale sots21 47
Van jugar Marc (5), Aleix (17), Agus (3), Jaume, Pau (7), Pere (8) i Ivan (9).
13/21 tirs lliures.
Parcials: 16-19, 8-11, 16-5, 20-12.

Partit igualat on els vilafantencs van assolir una màxima diferència de 13 punts a meitat del tercer quart, però la davallada física va permetre capgirar el resultat als locals, enduent-se la victòria.

Reale cadet masculí 58 – Roses 69
Van jugar Pol (9), Àngel (11), Arnau (2), Marc (27), Jacinto (4), Ion (5) i Àlex.
8/26 tirs lliures.
Parcials: 22-12, 11-18, 14-22, 11-17

Un parcial de 2-23 entre el final del 2º quart i l’inici del tercer decideix el partit pels visitants. Mal bloqueig defensiu i pitjor balanç de l’equip local.

Reale mini femení 61- Esplais Castelló 95
Van jugar Núria C (13), Anna (4), Berta, Marta, Emma (11), Elena (8), Núria G (6), Ingrid i Aina (17). Parcials: 9-10, 10-9, 5-20, 9-15, 5-8, 4-11, 4-10, 15-12. Tirs lliures: 5 /14

Partit on la superior alçada de l'equip castelloní que els hi va facilitar molts punts a sota cistella.

Reale premini mixte 61 – Escolàpies 28
Van jugar en Pau, Íngrid, Amàlia, Marc, Miquel, Jan, Èlia, Lluís, Arnau, Carla i Estel.

Parcials 6-4, 0-3, 12-2, 0-7, 18-2, 0-5, 21-3, 4-2.
Tirs lliures 2/2

Bon partit del premini Vilafant contra les Escolàpies de Figueres, dos equips novells que van progressant a mesura que avança la temporada. Tot i el fred, va ser un partit vibrant que va fer disfrutar molt tant els jugadors i jugadores com al públic.

Reale mini masculí 113 – Fontajau 63
Van jugar Arnau C (7), Arnau P (2), Guillem (14), Nil (2), Ferran (4), Alex (6), Marc, Isma (4), Pep (8), Insa, Arnau P (16), Martí (50).
Parcials: 20-8, 8-7, 18-4, 9-16, 20-2, 6-7, 8-9, 24-10

Partit que s'ha tornat al treball de conjunt contra un equip molt lluitador. No es pot deixar de destacar l'actuació del jugador local Martí Pons.

CESET  50 - Reale Infantil Masculí  56
Van jugar Guillem (6), Martí (2), Andreu (13), Pau Batlle (-), Pau Castillo (14), Roger (4), Pau Vehí (-), Quique (15), Sergi (2). 8/16 TL.
Parcials 6-15, 16-15, 14-18, 14-8.

Nova victòria basada en el treball defensiu i a un bon ritme de joc en atac. Sisena victòria de la temporada que consolida l'equip a la part alta de la classificació