Resultats cap de setmana 4-5 de juny de 2011

Aquest dissabte s'han jugat els últims partits de la temporada a casa i ja només queda un partit del mini masculí per donar per acabada la temporada 2010-2011.

Aquests són els resultats:

Reale Cadet femení Vilafant 56 - CB Salt 54
Han jugat Paula (1), Elena (9), Adri (3), Eva (5), Marta (13), Clàudia (10), Meritxell (2), Nora (7), Maria, Ainhoa (6).
Parcials: 12-11, 11-12, 19-5, 2-16. Pròrroga: 12-10
Tirs lliures: 8/27.

Partit disputat a la pista del Vilafant. Aquesta jornada destaca per diferents motius. Ha estat una jornada molt intensa, que ha acabat passant factura a una jugadora del Vilafant i una del Salt que han estat desqualificades per barallar-se en mig del partit. Al marge d’aquest incident, els dos equips han jugat molt bé, però el Vilafant ha acabat guanyant en la segona pròrroga del partit, per una diferència mínima de dos punts. Durant el partit els parcials han estat molt igualats fins arribar el tercer període en el que el Vilafant ha aconseguit una diferència de 14 punts que han estat remuntats pels de Salt en l’últim quart. Les pròrrogues han estats marcades pel nerviosisme i una tècnica a la jugadora del Salt número 8 per enfrontar-se amb un pare de l’equip local.
Felicitats a l'equip per aquest final de temporada.

Reale Infantil masculí Vilafant 71 - 75 C.B. Quart
C.B. Quart - 75 - 11/27 TL, 27 Faltes Personals, 3 Eliminats
Reale Infantil Masculí - 71 - Roger (17), Pau Batlle (2), Sergi (-), Pau Castillo (23), Martí Descamps (4) - cinc inicial - Guillem (2), Pau Vehí (1), Quique (11),  Andreu (9), Martí Pons (2) . 16/37 TL, 1 Triple, Pau Castillo, 23 Faltes Personals. 1 Eliminat, Andreu
Parcials: 17-15, 13-16 (30-31), 12-10 (42-41), 19-20 (61-61) - TE - 10-14 (71-74)
Final de temporada amb una excel·lent sisena posició de nivell A. Gran temporada d'un equip amb una plantilla molt curta que en la seva majoria és preinfantil i on ha donat la cara davant tots els rivals des del primer al darrer partit. Balanç final de 18 victòries per 10 derrotes i amb una gran evolució tant en el joc individual com en el d'equip.

Darrer partit de la temporada que s'ha decidit en el temps extra per la major profunditat de banqueta de l'equip visitant. El partit ha estat igualat des del primer minut i on cap equip ha disposat de més de 6 punts d'avantatge. Les aportacions ofensives d'en Roger i en Pau s'han vist compensades per les fluixes defenses sobre els jugadors claus del conjunt gironí.

Reale cadet masculí Vilafant - Silenc
El Reale cadet masculí ha perdut el darrer partit de la temporada contra el Silenc en un partit en què els vilafantencs no han estat gaire encertats.