Resultats cap de setmana 19-20 de novembre de 2011

Aquest cap de setmana els equips han lluït crespons negres i s'ha guardat un minut de silenci en record a l'Adrián. Agraïm la bona disposció de la resta d'equips a fer aquest petit homenatge.

Aquests són els resultats d'aquest cap de setmana:

Reale Bàsquet Vilafant Cadet Masculí  74 - 17 Bàsquet Banyoles Blau

Reale Cadet Masculí - 74 - Guillem (2), Martí (2), Kike (12), Andreu (9), Pau Castillo (13), - cinc inicial -   Ion (13), Lluc (-), Sergi (-), Pablo (6), Àlex (5), Arnau (12). 12/29 TL, 2 Triples, Andreu i Pau Castillo 20 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Bàsquet Banyoles Blau - 17 - 7/23 TL, 22 Faltes Personals, 1 Eliminat

Parcials: 20-0, 12-3 (32-3), 21-8 (53-11), 21-6 (74-17)
Nova victòria del cadet masculí, que es va decidir en el primer quart (20-0). Poc a destacar davant un rival que va demostrar un nivell molt fluix.

Sevica Fontajau 49 – 56 Reale Bàsquet Vilafant preinfantil masculí

Jugadors: G.Cuadrado (12), M.Moncanut (6), A.Caritg (10), P.Sala (3), N.Girones -5 inicial-, A.Pararols (2),  M.Pons 16, F.Baraut 4, À.Crespo, M.Torres (2), I.Torres (2)

Tirs Lliures 1/5. Faltes personals locals (8) i visitants (9)

Parcials: 10-10, 18-17, 2-15, 19-14.
Bon partit de bàsquet amb alts i baixos dels dos equips. Hi ha hagut moments de foscor que la por, els nervis i la falta de líder a la pista han estat a punt de costar el partit al Vilafant (per ex. parcial de 14-1 en el quart període).
L'equip ha sabut reaccionar amb una bona defensa, excel·lent en certs moments (3 punts al segon període, 0 punts al cinquè i 2 punts al sisè).

Sevica Fontajau 43 – 48 Reale Bàsquet Vilafant mini masculí

Jugadors: Palomeras (6), Pibernat, Torres (10), Sedano (2), Insa (7) -cinc inicial-, Crespo (23), Puigmal, Ayats, Alonso i Pons.
9 Faltes personals, cap eliminat. 3/4 en tirs lliures.

Parcials: 5-4, 4-6 (9-10), 8-4 (17-14), 4-9 (21-23), 2-15 (23-38); 9-3 (32-41), 6-5 (38-46), 5-2 (43-48).
Primera victòria de la temporada fonamentada en un cinquè període molt encertat (2-15) que ha permès consolidar una còmoda avantatge fins al final del partit. A destacar l'excel·lent nivell de concentració demostrat a la pista per tot l'equip que ha jugat un setè període a un alt nivell (6-5). Si es segueix treballant als entrenaments i es manté aquest grau de concentració a tots els partits, de ben segur que aquesta victòria no serà un fet aïllat.

Finalment, assenyalar que tot l'equip ha portat crespons negres en record de l'Adrián i que abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci amb tots dos equips formats a la pista. Agraïm al Sevica Fontajau que s'hagin volgut sumar a aquest homenatge.

Reale Bàsquet Vilafant mini femení 67-Les Alzines B 17
(129-17 )

Jugadores: Anna Caritg (19), Núria Caritg (6), Berta (9), Elena (32), Núria Ginesta (27), Íngrid (4), Aina (18), Clara (14).

Parcials: 13-0, 11-0,  20-0,  23-6,  17-5, 16-0, 21-3, 8-3
Partit dominat de principi a fi per les jugadores locals, grans diferències físiques i tècniques que han marcat el desenvolupament de tot el partit.

si voleu veure més imatges d'aquest partit, cliqueu aquí.

Reale Bàsquet Vilafant premini femení 22 – 54 Unió Vedruna A

Jugadores: Íngrid (6), Laia, Nora (6), Amàlia (7), Estela, Carla (3), Laura, Èlia, Clara, Estel i Xènia.

Parcials: 2-7, 0-7, 5-0, 0-11, 6-4, 0-5, 9-8, 0-12.
Mal partit del premini femení davant de la Unió Vedruna. Hem tingut molts problemes per sortir a l’atac, no hem aprofitat tots els espais i això ha provocat que fos molt difícil fer circular la pilota. Tot i que algunes jugadores si han esforçat, en general, ha faltat actitud de lluita i més concentració a la pista. La por davant de l’equip rival que ha jugat molt millor que nosaltres ha fet que no juguéssim com sabem.

Reale Bàsquet Vilafant premini femení 34 – 18 CB Castelló

Jugadores: Íngrid (2), Laia,  Amàlia,  Carla (2), Laura (7), Èlia (4), Clara (9), Estel (8) i Xènia (2).

Parcials: 6-4, 4-6, 3-0, 6-2, 9-0, 0-6, 4-0, 2-4.
Partit que s’ha disputat a la pista de Lladó perquè la de Vilafant estava tota molla per la pluja.  El fet de jugar en pista gran s’ha notat en el cansament i la forma de jugar de les jugadores que els costava arribar ràpidament al camp d'atac, però tot i així han treballat i s’han esforçat durant tot el partit. Hi ha hagut alts i baixos, condicionat a la concentració i a les constants lluites que han alentit el partit. En alguns moments ens ha costat sortir a l’atac, però, en general, ha estat un bon partit. Felicitar a les jugadores per la bona actitud a la pista.