Resultats cap de setmana 26-27 de maig de 2012

Reale Cadet Masculí Vilafant 76 - 80 C.B. Nou Caulès

Reale Cadet Masculí - 76 - Guillem (-), Andreu (6), Pau Batlle (8), Pau Castillo (38), Arnau Peral (9) - cinc inicial - Arnau Palol (-), Marc (-), Lluc (-), Martí (4), Sergi (-), Pablo (11). 7/21 TL, 5 Triples, 2 Castillo, 2 Pablo, 1 Arnau Peral, 25 Faltes Personals, 1 Eliminat, Pau Batlle.

C.B. Nou Caulès - 80 - 12/30, 18 Faltes Personals, Cap Eliminat

Parcials: 17-18, 10-23 (27-41), 17-15 (44-56), 23-11 (67-67), TE 9-13 (76-80)

Final Agredolç a una Gran Temporada
Partit contra el campió de la lliga, que tot i jugar amb només 7 jugadors va demostrar una gran intensitat en el joc. Després d'un bon inici de partit (16-8 al minut 7'), un parcial de 1-10 va donar avantatge a l'equip visitant al final del quart. El segon quart igualat fins al minut 17' (27-27) es trencà en els darrers minuts amb un altra dur parcial, aquest de 0-14 (jugar amb 3 infantils i 2 preinfantils contra cadets de 2n any sol tenir aquestes coses). El tercer quart continua amb clar domini fins al minut 29' (37-56, -19) on un espectacular Pau Castillo és capaç d'anotar 17 punts fins al final dels 40' amb bàsquet inclòs al darrer segon que permet arribar a la pròrroga. A la pròrroga, un altra parcial de 0-9 en els primers 2' semblaven tancar el partit definitivament, però 6 punts més d'en Pau amb triple a falta de 20' posava l'equip a 2 punts, però aquí es van acabar les opcions davant un gran rival que pràcticament no va errar cap situació d'avantatge durant tot el partit.

Un millor encert en les nostres situacions d'avantatge i en els tirs lliures haguessin decantat el resultat a favor de l'equip local.

Fotos, Lluís Castillo. Més fotos, aquí.

Adepaf Figueres 62-55 Reale Preinfantil masculí Vilafant

Jugadors: A.Palol (11), F.Baraut (6), M.Moncanut (9), I.Torres (7), N.Gironès (2) –cinc inicial, A.Pararols (2), G.Cuadrado (6),  A.Caritg (4), P.Sala (7).

Faltes personals: 14

Bon partit del Vilafant, tot i la important baixa ha fet un partit molt seriós, que s'ha decidit en els últims quarts.
Un mal parcial, ha donat la victòria als locals. Millorable el percentatge de tirs lliures i la selecció dels tirs de camp. Actitud adequada per fer que les coses funcionin.
Felicitats nois aquest es el camí.

Fotos, Dani Cuadrado.

Reale Mini Femení Vilafant 41-60 EEM Caldes

Derrota del Mini femeni davant del primer classificat.

Fotos, Àfrica Jou. Més fotos, aquí.

CB Quart 32-49 Reale Premini femení Vilafant

Jugadores: Laia (2), Nora (3), Amàlia (6), Estela, Carla (7), Laura (16), Estel (5), Eva (6) i Xènia (4).

Parcials: 0-6, 5-2, 8-10, 2-7, 0-4, 7-2, 5-7, 5-11.
Bon partit del Premini femení a la pista del CB Quart. S'han vist bones circulacions de pilota buscant la companya més ben situada i bons contraatacs. Hi ha hagut algun moment en què ens hem despitat en defensa, però en general l'actitud ha estat molt bona. I la setmana vinent... l'últim partit de la temporada!