Partits cap de setmana 6-7 d'octubre de 2012

Aecam Malgrat 07 81 – 65 Sènior masculí B.Vilafant



“Repetint errors fora de casa”

Aecam Malgrat 07– 81 Bàsquet Vilafant – 65

Aecam Malgrat 07– 81 - Saucedo (4), Cabré (10), Martí (1), Montes (20), Roselló (-) – cinc inicial – Creus (4), Clopés (6), Escobar (5), Carbonell (10), Estruch (17) i Perez (4). 19/27 TL, 1 Triple, Clopés. 22 Faltes, Cap Eliminat.

Bàsquet Vilafant – 65 – Adrià (4), D. Brun (18), Herrera (4), Vidal (4), Pere (18) – cinc inicial – Sergi (6), Pau (4), Aleix (7) i Agus (-). 11/17 TL, 4 Triples, 2 Pere, Aleix i Brun. 22 Faltes, 1 Eliminat, Brun.

Parcials: 19-15, 21-17 (40-32), 21-15 (61-47), 20-18 (81-65) Partit igualat fins al 19’ (33-30) però entre els 2 darrers minuts del 2n quart i els 6 primers del 3er el parcial ha estat contundent (20-8), deixant el marcador en 53-38 que ja ha estat impossible de remuntar. Sense fer un mal partit, s’han repetit els errors defensius en el 1c1 i nombroses pèrdues infantils han permès al rival anotar amb facilitat.

C.B. Vilablareix 58 – 70 Cadet masc. B.Vilafant

Jugadors: Pau B.(9), Pau C.(15), Guillem(4), Sergi(3), Andreu(13), Lluc(2), Arnau(2), Roger(9), Martí P.(4), Martí D.(6), Pau V.(3), Marc.

Parcials 13-19, 13-21, 18-19, 17-11
4 de 11 en tirs lliures
6 triples.- Pau C.(3), Pau V., Sergi, Roger
1r quart .- Molt igualat fins al minut 8, on hem augmentat la intensitat en defensa, per poder fer un parcial de 7 a 0 i marxar en el marcador.

2n quart .- PER EMMARCAR, el millor quart de la temporada, intensitat defensiva i joc col·lectiu en atac. 10 JUGADORS DIFERENTS HAN ANOTAT EN AQUEST QUART.

3r quart .- aquí han començat a “apretar”, i això ha fet que ens acceleréssim massa. Abús del bot en atac, que ha provocat contraatacs del rival. Un bon final de quart ens ha permès guanyar-lo

4t quart .- hem seguit amb la tònica de l'anterior. Abús del bot en atac, falta de balanç defensiu i poca intensitat defensiva. Fase de 5 minuts sense anotar, on han fet un parcial de 9 a 0. Al final s'ha aguantat la seva estirada i hem contestat amb un parcial de 5 a 0.

Gran victòria, amb moments de joc brillants i alguna "pàjara" important. Seguirem treballant per millorar, això segur.
 
 
 
Fotos: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Infantil fem. B.Vilafant 48 – 32 Pia Olot 

Jugadores: Anna (5), Berta (2), Maria, Emma (13), Elena, Núria (14), Íngrid, Aina (14).

Parcials: 14-4, 12-4, 8-14, 17-10.
Primer partit de la lliga jugat a casa, amb dues baixes que obligava a repartir els minuts entre les vuit jugadores que disposàvem.

Inici molt correcte de l’equip amb intensitat defensiva i molt bones transicions, amb la sensació de ser un equip superior al rival però no s’acabava de materialitzar en el marcador pels nombrosos errors sota cistella. Aquesta dinàmica de partit es va tallar  al quart període amb la lesió de l’Elena, que va descentrar a tot l’equip. No obstant, les jugadores amb molt d’esforç varen saber administrar perfectament l’avantatge aconseguida les dues primeres parts.

Felicitats a totes pel gran treball efectuat!

I dediquem aquest partit  a la Clara, la Núria Caritg i a l’Elena perquè es recuperin el més aviat possible.
 
 
 
 
 

 Fotos: Àfrica Jou, més fotos aquí.


C.B. Palafrugell 51 – 79 Preinfantil masc. B.Vilafant

Jugadors: Arnau Pararols, Guille (31), Nil (4), Ferran (6), Crespo (4), Marc (7), Palo (4), Caritg (6), Isma (6), Pep(10), David (1)

Partit jugat a la pista del Palafrugell amb dues versions de joc.
Una primera part molt i molt bona, on els contraatacs i la defensa, van ser clau per aconseguir acabar la mitja a part amb 40 punts de diferència. Molt bona dinàmica d'equip on tots els jugadors van participar en l'anotació en atac, i també una gran defensa.

A la segona part del partit, es va donar la circumstància que l'equip local va iniciar una pressió a tot el camp en zona, la qual va ser permesa per l'àrbitre del partit, i que qüestionat per aquest fet, va confirmar que aquest tipus de defensa era permesa.

Per aquest motiu, l'equip local va aconseguir remuntar 20 punts en un quart, forçant pèrdues de pilota, i males decisions en atac.
Un cop reconduit el partit es va acabar amb una diferència que va donar tranquiŀlitat en el joc.



C.B. Cornella del Terri 67 43 Mini masc. B.Vilafant 
Jugadors: Puigmal (6), Joel (10), Nacho (4), Pibernat (5), Marc (2), Ayats (7), Pons (9), Andreu.
 
Parcials: 9-6, 12-7. 4-8, 5-0, 10-12, 8-1, 9-4, 10-5.
Tirs Lliures: 4 de 9.
 
Aquest cap de setmana hi ha hagut una transformació del mini masculí, L'equip va defensar, va córrer el contraatac i va ser capaç de pujar la pilota fins a camp contrari sense gaires dificultats. Un canvi d'actitud davant del partit que esperem que duri molts dies, i sobretot que seguiu millorant.

 
Mini fem. B.Vilafant 26 73 C.E. Onyar

Jugadores: Íngrid, Carla, Èlia, Ruth, Alba, Cèlia, Laura, Clara, Eva i Amàlia.

Parcials: 4-12, 8-4, 0-14, 0-8, 2-13, 6-4, 4-6, 2-12
Aquest cap de setmana el Mini femení ha disputat el segon partit de la temporada: el primer com a local, en aquesta ocasió el rival era el C.E. Onyar.

Ha estat un bon partit de bàsquet, en què sobretot els dos primers quarts han estat molt intensos; bones defenses i atacs ràpids. El tercer i quart període han començat com els anteriors però les jugadores del Vilafant no han pogut aguantar el ritme de l'Onyar que ha estat molt intens i hi ha hagut una davallada defensiva. També l'atac ha baixat degut a la mala selecció de tir produïda pel cansament.

En el cinquè quart s'ha començat a recuperar el to tant ofensiu com defensiu però encara no estaven bé cap dels dos equips. Han estat els tres últims quarts quan tots dos equips s'han tornat a endollar al partit i on s'ha tornat a veure un bon joc.

L'entrenador, tot i la derrota, ha quedat molt content amb l'actitud de les jugadores.
A descansar el cap de setmana que dilluns toca corregir errors!

 
 
 
 
 
Fotos: Àfrica Jou, més fotos aquí.
 
Premini Fem. B.Vilafant  56 - 21 C.B. Roses 


Jugadores: Mar, Estel (4), Estela (2), Xènia (10), Núria (14), Cecília, Laia (2), Nora (10), Alena i Amàlia (14).

Parcials: 11-5, 14-0, 5-2, 6-2, 4-2, 6-0, 6-0, 4-10.
Primer partit d’aquesta temporada davant del C.B. Roses. Les premini han jugat un bon partit, sobretot els primers quatre quarts. S’ha sortit amb moltes ganes a la pista i això s’ha notat, s’ha corregut molt a l’atac, s’ha passat la pilota a companyes millor col·locades i s’ha defensat bé. En el cinquè quart, hem sortit una mica despistades, ens ha costat tornar a entrar al partit, lluitàvem poc i el joc s’ha alentit molt. Tot i així en el sisè i setè quart hem tornat a agafar un bon ritme. S’han vist coses maques en el partit, però hem de continuar treballant per anar millorant: ens falta saltar i lluitar el rebot, assegurar més les passades ja que a vegades ens treiem la pilota de sobre, millorar el nostre domini de pilota per a poder aixecar el cap... però de mica en mica, ja anirem avançant. Avui, felicitar-les pel bon partit que han fet.
Donar la benvinguda a les noves jugadores que s’estrenaven per primera vegada en aquesta competició, la Mar, la Núria, l'Alena i la Cecília, i agrair l’esforç que ha fet l’Estel per jugar tot i estar lesionada. 
 
 
 
 
 
Fotos: Joan Fàbrega. Més imatges, aquí.


Escolàpies Figueres 04 61 - 45 Premini masc. B.Vilafant

Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Àlex Cuadrado, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Neó Jou (lesió).

Parcials: 13-4, 5-10, 6-0, 5-6, 7-5, 10-8, 10-2, 5-10.
Primer partit de la temporada del Premini Masculí Vilafant on no s'ha pogut aconseguir la victòria. S'ha començat el partit jugant molt fluix i això ha afavorit molt al rival. A mesura que han anat passant els quarts hem anat reaccionant i millorant el nostre joc tot i que algun parcial en contra cap al final del partit ha decantat la balança. Durant el partit s'ha pogut apreciar alguns aspectes del joc que s'han treballat als entrenaments i han sortir força bé. Tot i això, encara queda molt per treballar i haurem d'estar més concentrats als entrenaments i esforçar-nos més.

 
 
 
 
 
 
Fotos: Susanna Blanch. Més imatges, aquí.


    





Comentaris

Anònim ha dit…
Autoritat municipal, es troba a faltar l'immillorable servei de begudes i menjars que oferia el club.