Sènior masculí Bàsquet Vilafant 78 – 59 C.B. Garrotxa Santjoanenc

Bàsquet Vilafant78 – Sergi (8), Adrià (17), Pau Capel (6), D.Herrera (2), Pere (12),– cinc inicial – Alexis (4), Vidal (5), Aleix (2), Burgas (-), Miky (22). 14/25 TL, 19 Faltes, 1 Eliminats, Aleix 38’. 1 Tècnica, Aleix al 23’.

C.B. Garrotxa Santjoanenc – 59 – Mayans (16), Coromina (3), Danés (-), Santaeulària (15), Anglada (16) – cinc inicial – Crespo (-), Fajula (3), Sabido (4), Cano (-), Flores (2). 8/21 TL, 1 Triple, Coromina. 22 Faltes, 1 Eliminat, Cano al 35’.

Parcials: 8-15, 22-19 (30-34), 27-14 (57-48), 21-11 (78-59)
Clara victòria després d’un pèssim inici de partit.
Nova victòria davant un rival molt inferior tant física com tècnicament però que ha dominat durant els primers 15’ (16-27) degut a una deplorable actitud defensiva de l’equip local. A partir de llavors, els vilafantencs han despertat i a base de l’encert ofensiu de les individualitats (Pere i Miky) han permès igualar el marcador al descans.
A la segona part, hem vist l’equip que esperem. Molt més solidari en defensa, amb alta intensitat en les transicions han afogat als visitants que no han tingut cap opció (48-25 en els segons 20’). S’ha vist un Adrià molt actiu (14 punts a la segona part), un gran treball defensiu tant de l’Alexis com d’en Vidal i un major treball en les ajudes per part dels pivots que han permès aquest canvi en el joc.
Cal millorar aquestes llacunes en el joc i també assegurar el rebot defensiu.

Cadet masculí Bàsquet Vilafant  73 – 62 Adepaf

Martí P.(7), Andreu(8), Pau B.(11), Pau C.(12), Guillem(6), Martí D.(9), Pau V.(4), Lluc(2), Marc(2), Sergi(6), Arnau(4), Roger(2).

Tres triples.- Martí D., Sergi (2)
12 de 19 tirs lliures
Parcials: 22-11, 18-21, 24-12, 9-18.

1r quart.- Sortida fulgurant 7 a 2 en el minut dos i un parcial de 8 a 0, ens ha permès agafar avantatge en el marcador. Intensitat defensiva i atacs ràpids marca de la casa.

2n quart.- Baixada de tensió defensiva, que els ha permès tornar a entrar al partit, amb un parcial de 0 a 7.

3r quart.- I les botzines van callar. Intensitat defensiva, defensa amb primeres i segones ajudes, atacs ràpids, tir exterior (dos triples), moviment en atac. Un parcial de 10 a 0 i 20 per sobre al marcador.

4t quart.- Quan deixem anar passa això, que ens guanyen. Ells han apretat, però en cap moment ha perillat la nostra victòria.

Moltes felicitats, de moment som INEXPUGNABLES.

Preinfantil masculí Bàsquet Vilafant 85 79 C.B. Porqueres

Jugadores: A. Pararols (4), Guillem (16), Nil (2), Ferran (7), A. Crespo (3), Marc (6), A. Alonso, A. Palomeres (9), A. Caritg (14), Isma (8), Pep (15), David.

El partit d'aquest dissabte ha estat fins a la data el més disputat dels que ha jugat aquest equip. El rival, sense tenir un gran equip, però sí un molt bon jugador, el seu base, ha estat capaç, d'obligar als nostres jugadors a donar el seu màxim per poder guanyar aquest partit, forçant una pròrroga, on s'ha acabat de sentenciar.
Com a aspecte positiu, vull aprofitar aquesta crònica per felicitar a tots els jugadors pel seu esforç, i en especial a aquells que normalment juguen menys, ja que per fi, han estat jugadors capaços d'aportar coses positives al joc, involucrant-se en totes les facetes del partit, tant en atac com en defensa.
Per contra, la defensa: no podem permetre que a la nostra pista ens marquin 79 punts. S'ha d'estar més concentrats, i sobretot, s'ha de ser molt més generós en l'esforç; som capaços de sortir molt ràpid al contraatac perquè a tots ens agrada encistellar bàsquets, però per contra no hi ha la mateixa intensitat per voler defensar, i això s'ha de canviar si volem competir amb els millors.

Un cop més felicitar-vos pel resultat, i a continuar entrenant, que la cosa comença a rutllar!!!!!!!

P.d. Esperem que en PALO no tingui mal al turmell, recupera't aviat, bon partit nen.

CB Roses Blanc 69 - 36 Mini masculí Bàsquet Vilafant

Jugadors: Puigmal (5), Cobas, Ayats (7), Pons, Nístor (14) -cinc inicial-, Corral, Nogués (7) i Vidal (2). 3 triples (Puigmal, Nogues, Nístor). 16 faltes. Cap eliminat.

El marcador no reflecteix la millora del joc del Vilafant que ha progressat en la sortida de pilota i la superació de la pressió. Com sempre defensem molt malament deixant tirs fàcils i cedint les segones i terceres opcions. Les millores són insuficients si no defensem mínimament. A felicitar a en Damià del premini que va fer 2 punts i 3 rebots ofensiu ensenyant a la resta el que s'ha de fer. Pas a pas podem millorar.

C.B. Banyoles B 73 – 24 Mini femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Íngrid, Carla, Èlia, Ruth, Alba, Clara, Eva, Laura i Cèlia.

Parcials: 7-6, 7-2, 0-2, 12-0, 9-4, 18-0, 5-10, 15-0

Ha estat un bon partit de bàsquet on el resultat no reflexa el joc del partit ni el nivell dels dos equips.
El primer quart ha estat una sortida fulminant de l'equip local però les nostres jugadores han aguantat força bé i han quedat a un punt. La igualtat seguia vigent al segon quart tot i que les locals han començat a marxar en el marcador. En el tercer període el mini ha practicat la millor defensa del que portem de temporada deixant el rival a zero durant tot el període, però l'atac no ha rutllat tant bé com la defensa i només s’han pogut fer dos punts. El quart període ha estat una davallada defensiva que ha permès al Banyoles fer un parcial (12-0). En el cinquè i setè quart hi ha hagut un bon joc, igualat però amb lleuger avantatge local. En canvi, el sisè i vuitè període hi ha hagut un cúmul de despropòsits; badades en defensa i gran encert del Banyoles amb parcials de (15-0) i (18-0) respectivament.

En resum, un bon partit que s'ha perdut en tres parts en les quals ha faltat tensió i intensitat.

GEIEG Blanc 12 – 39 Premini femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Mar, Estel, Estela, Xènia, Núria, Cecília, Laia, Nora, Alena i Amàlia.

Parcials: 6-4, 0-0, 0-8, 2-2, 0-9, 0-10, 2-4, 2-2.
Bon partit del Premini femení Vilafant a la pista del Geieg.
Els dos primers quarts han estat una mica fluixos, hem sortit poc concentrades; hem perdut moltes pilotes fàcilment, no hem estat encertades en defensa ni de cara a cistella i ens ha faltat més intensitat i lluita a la pista. A partir del tercer quart, hem començat a millorar en el joc, hem jugat més obertes aprofitant l’espai de la pista, hem estat generoses amb les companyes, hem passat la pilota sempre que s’ha pogut i ens hem ajudat en defensa. Mica en mica, anem agafant més confiança i les jugadores han entrat sense por a la zona de l’equip rival, han lluitat el rebot i han defensat molt millor el que ha provocat que robéssim força pilotes. En els dos últims quarts, tot i arribar a la cistella contrària, ens ha faltat més encert.
En general, ha estat un bon partit, entre les coses a millorar sortir molt més concentrades en el partit. Felicitar a totes les jugadores perquè es comencen a veure avenços en aspectes que es treballen als entrenaments i que fins ara no es veien a la pista.

Premini masculí Bàsquet Vilafant 37 – 87 Ceset

Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Àlex Cuadrado, Viktor Ordoñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Nil Rodríguez, Pau Vergés, Pep Burgas i Sergi Casellas. No convocats: Neó Jou (Lesió) i Damià Vidal (convocat amb el Mini).

Parcials: 4-13, 4-12, 5-8, 4-4, 6-17, 7-8, 2-15, 5-17.
Derrota clara del Premini Masculí Vilafant contra el primer classificat de la lliga, gràcies a la superioritat física d'alguns jugadors que tenien. Tot i això, nosaltres seguim jugant el nostre joc, cosa molt positiva; els jugadors han sortit sense por i s'ha plantat cara. Cal destacar que s'ha superat perfectament la pressió de l'equip rival que ha realitzat durant tot el partit. La falta d'encert a cistella ha fet que els locals no hagin pogut superar aquests 37 punts que indica el marcador, tot i que mereixien molt més, i això ha fet que alguns parcials hagin estat molt descompensats. Com a aspectes negatius, destacar que no s'ha anat prou al rebot i que ens hem de concentrar més a la pista, ja que alguns errors defensius no es poden permetre. A seguir treballant als entrenaments nois!