C.B. Roses 42 – 47 Premini femení Bàsquet Vilafant

Jugadores: Mar, Estel, Xènia, Núria, Cecília, Laia, Nora, Alena, Amàlia i Estela.

Tot i la victòria del Premini femení a la pista del C.B. Roses, no ha estat un dels millors partits que hem jugat. Ja sabíem que era un partit difícil contra un equip molt semblant al nostre, però haguéssim pogut jugar molt millor del que hem fet.

Els dos primers quarts han estat molt bons, especialment el primer. S’ha sortit molt centrades en el partit, hem fet contraatacs ràpids, bones passades i hem defensat força bé. A partir del tercer quart, la cosa ha canviat. Hem estat molt poc intenses en defensa, el que ha permès a les jugadores del C.B. Roses arribar amb molta facilitat a la nostra cistella. I per contra, nosaltres hem fallat moltes passades, el que ha permès sortir en contraatac a l’equip rival, i també hem tingut poc encert de cara a cistella. A destacar que en alguns moments ens hem col·locat bé a la pista, quedant-nos força vegades soles a sota cistella. Però, hem perdut part d’aquest avantatge per la mala recepció de les passades, el que ha provocat una important pèrdua de pilotes.

Cal treballar, i molt, als entrenaments, hi ha moltes jugadores que poden jugar molt millor del que han fet avui. Agrair l'esforç de l'Estela, que ha volgut jugar tot i tenir mal al genoll.









Fotos: Marta Ramos. Més fotos, aquí.

Comentaris