Sènior masculí Bàsquet Vilafant 54 – 64 Athlètic Silenc

“Pas Enrere”

Bàsquet Vilafant – 54 – Adrià (6), Vidal (4), Miky (4), Pere (6), Brun (17) – cinc inicial – Herrera (4), P. Capel (2), Aleix (7), P.Castillo (-), Sergi (4), Alexis (-), Edu (-). 3/6 TL, 3 Triples, 2 Brun i Aleix. 27 Faltes, 1 Eliminat, Miky al 38’

Athlètic Silenc – 64 – Vilajoliu (14), Espival (16), S. Coma (13), Cano (18), Llironós (-) – cinc inicial – Quintana (3), Sala (-), G. Coma (-). 21/30 TL, 3 Triples, 2 Cano i Espival. 19 Faltes, 3 Eliminats, Llirinós al 37’, Espival al 38’ i Cano al 40’.

Parcials: 18-20, 12-11 (30-31), 9-23 (39-54), 15-10 (54-64)
Pèrdua de la imbatibilitat a casa davant un rival molt experimentat, que ha sabut treure partit dels seus punts forts i minimitzar els nostres avantatges.

Després d’un primer quart igualat on les alternances en el marcador eren la tònica predominant, hem entrat al segon amb un parcial de 0-7 que posaven als selvatans 9 amunt (18-27). Llavors hem vist els millors minuts dels locals en atac, corrent i marcant un ritme de joc que els visitants eren incapaços de suportar, amb tot, al descans s’arribava un punt per sota degut a fallar fins a 5 contraatacs sols, quelcom inacceptable en un equip sènior.

Els següents 16’ han estat els pitjors de la temporada, nefastos en defensa, sense idees en atac, ni ritme en el joc, el Vilafant ha estat un ninot en mans dels visitants que els hi ha endossat un parcial de 11-33 (41-63 al 36’). Però quan el partit estava perdut ha aparegut la intensitat defensiva, tant a la pilota com en les ajudes que han permès arreglar el resultat amb un 13-1 en els darrers 4’.

Cal aprendre, i ja d’una vegada, que el partit comença al primer minut i que la intensitat mostrada al final del partit, l’hem de mostrar des del inici, només així es poden superar rivals veterans i durs i arbitratges dignes de la categoria en la que juguem.

Podeu veure un ampli reportatge del partit, aquí.