Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 71 – C.E. Palamós 56

“Bon Inici D’Any”

Bàsquet Vilafant – 71 – Herrera (-), Vidal (8), Aleix (9), Miky (14), Brun (24) – cinc inicial – Edu (6). P. Capel (-), Pere (8), Alexis (-), Burgas (2) i Andreu (-). 10/17 TL, 1 Triple, Miky. 18 Faltes, Cap Eliminat

C.E. Palamós – 56 – Gómez (8), Jabri (6), Calsina (16), Cabré (-), Curto (9) – cinc inicial – Serra (6), Jabalera (-), Rivas (5) i Igueño (6). 5/9 TL, 5 Triples, 2 Gómez, 1 Calsina, Rivas i Curto. 15 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials: 24-13, 15-10 (39-23), 18-10 (57-33), 14-23 (71-56).

Un bon primer quart amb intensitat defensiva i rapides transicions han permès agafar un ràpid avantatge de 22 punts al minut 16 (37-15). El clar marcador ha portat a molts minuts de relaxació que ha fet que el marcador oscil·lés entre els 15 i 25 punts de diferència. Excel·lent partit d’en Brun, dominador de les dues anelles amb 24 punts i més de 15 rebots. Cal continuar treballar, tant per no perdre els bons hàbits com per minimitzar els dolents, com és encara, la manca d’intensitat defensiva quan l’atac no surt com volem.