Mini masculí: Bàsquet Vilafant 34 – 84 CEB Girona Mini Verd

Han jugat: Puigmal, Cobas (9), Pibernat (2), Pons (6), Lara -cinc inicial-, Corral (5), Cuadrado (8), Sánchez (3) i Ayats (1). 4 triples (Sánchez, Corral, Cobas i Cuadrado).
11 personals, Cap eliminat. 2/4 en tirs lliures.

El partit ha començat com el dia: molt fred. Cap punt anotat al primer quart per arribar al final de la primera part amb un contundent 11-44 en global. El Girona guanyava en intensitat i encert i el Vilafant continuava mostrant la seva principal llacuna: la manca d'intensitat en defensa i la falta de concentració a la pista. El cinquè quart també ha estat horrorós.

A partir d'aquí, els locals s'han despertat i han decidit començar a jugar amb intensitat. Ha aparegut Pons sota els taulells (4 punts en aquest quart) i Ayats i Cobas han donat velocitat a la pilota, fet que ha propiciat guanyar el sisè quart de 4 punts amb una cistella final des més de 8 metres de Cobas sobre la botzina del temps. Aquest fet ha esperonat als locals que han plantat cara amb esforç els darrers dos quarts -liderats per un Cuadrado que s'ha tirat l'equip a l'esquena en el setè (tots els punts són seus)- que han demostrat que, tot i que estan lluny d'un Girona superior, el resultat podria ser molt més ajustat.

La conclusió no per coneguda és menys contundent: quan ens connectem i apretem amb intensitat, els contraris pateixen a pista per guanyar-nos però quan som tous i no treballem, no tenim competitivitat. Cal seguir treballant perquè l'actitud dels darrers tres quarts duri totes 8 parts.