Sènior masculí: C.B. Sarrià de Ter - 78 - Bàsquet Vilafant 64

“Fi a 2 mesos d’imbatibilitat”

C.B. Sarrià de Ter – 78 – Sureda (16), Zomer (6), Martinez (22), Turon (6), Amat (6) – cinc inicial – Rubio (6), Sitjà (2), Roldan (10), De La Muñoza (7). 9/15 TL, 9 Triples, 4 Sureda, 4 Martínez i 1 Turon. 20 Faltes, 1 Eliminat; Amat al 39’.

Bàsquet Vilafant – 64 – Herrera (-), Vidal (15), Pau Capel (2), Sergi (8), D. Brun (13) – cinc inicial – Edu (2), Aleix (8), Pere (6), Pau Castillo (6), Alexis (-), Andreu (4). 17/23 TL, 3 Triples, 2 Aleix i 1 Pau Castillo, 16 Faltes, 1 Eliminat, Aleix al 37’ i 1 Tècnica a la banqueta al 33’

Parcials: 13-24, 30-6 (43-30), 16-14 (59-44), 19-20 (78-64)
Fi a una ratxa de 6 victòries consecutives davant un rival molt encertat en el tir exterior.

L’equip arribava ple de moral després de la victòria de la setmana passada i el primer quart n’ha estat una continuació. Intensos en defensa i ràpids en la transició han destrossat als gironins durant aquest període. Però el segon quart, el locals s’han posat en una zona 2-3, i ha estat la repetició però amb un rival de moltes més qualitat que el succeït a Sant Julià 15 dies enrere. Por al contacte en atac i en conseqüència (mai hauria de ser així) pèrdua d’intensitat defensiva que ha portat a patir el pitjor parcial de tota la temporada, en què els locals s’han dedicat a omplir la cistella de triples entre Sureda i Martínez (8 entre els dos per 38 punts).

La segona part ha estat un voler i no poder on la permissivitat arbitral també ha influït a no poder ni acostar-se en el marcador.

Cal recuperar l’actitud defensiva, i també els lesionats, on si no en teníem prou amb l’Adrià i en Miky, ara hi hem de sumar en David.