Preinfantil masculí B.Vilafant 50 - CEB Girona 64

Jugadors: Arnau Pararols (7), Guillem (3), Nil (6), Ferran (2), Àlex Crespo (4), Marc (4), Àlex Alonso, Àlex Palomeras (10), Arnau Caritg (10), Pep (4), David. 

Tirs lliures: 8/29. 

Partit disputat contra el líder de la categoria. 

Tot i el resultat, es va viure un bon partit a la pista del Vilafant. Tots els membres de l'equip tècnic, entrenadors i coordinador, vam valorar molt positivament l'actitud de l'equip i la intensitat durant el partit. 

Falten polir molts detalls per arribar a poder guanyar aquest tipus de partit, tot i que queda palès amb el resultat, que amb el que tenim podem ser competitius contra qualsevol equip de la lliga, tan sols ens falta tenir sempre la mateixa intensitat..., la mateixa actitud. 

En aquesta ocasió van anotar quasi tots els jugadors de l'equip fet que ens alegra, ja que com sempre diem tots sou importants si aporteu allò que sabeu fer. 

Per contra continuem tenint errades en la recepció de passades, i s'ha de continuar millorant els tirs lliures, si aconseguim arribar a un 50% en molts dels partits hauríem acabat 2 o 3 cistelles per sota el marcador, i això vol dir amb possibilitats reals fins a l'últim minut. 

Us animem a que practiqueu molt els tirs lliures en les vostres estones lliures però sobretot en els moments abans dels entrenaments.








Fotos: Dani Cuadrado, Àfrica Jou. Més imatges del partit, aquí.




Comentaris