Preinfantil masculí: CB Cristianenc 79 - B.Vilafant 84

Jugadors: Arnau Pararols (4), Guillem (32), Ferran (1), Àlex Crespo, Marc (4), Àlex Alonso, Àlex Palomeras (22), Arnau Caritg (20), Ismael (1), Pep i David.

Parcials: 50-38, 29-46.
Tirs lliures 12/23.

Partit molt disputat, en què durant la primera part no es va defensar res.
Va ser a partir de la mitja part i després de la bronca corresponent que ens vam començar a posar les piles. Continuem tenint llacunes i encara no hem pogut jugar un partit on tots els jugadors hagin aportat coses positives a l'equip. I no parlo de fer punts, que com és lògic, cadascú té una capacitat diferent, si no d'estar concentrat al partit, no perdre pilotes, fer males passades, no tancar el rebot, defensar amb agressivitat...etc.

Això només s'arregla si durant la setmana pugeu la intensitat i entrega als entrenaments i segur que després es veurà reflectit en els minuts que jugueu.

Per cert, felicitats en els tirs lliures a tots els jugadors, però especialment en PALO 4/8, continua així, com us vam dir aquests guanyen partits, i després de fer més d'un 50 per cent d'encert global i acabar guanyant de 5 punts, queda molt clar a que ens referim els entrenadors.

Bona setmana.




Fotos: Dani Cuadrado.


Comentaris