Mini masculí: CB Blanes 79 - CB Vilafant 89

Han jugat: Puigmal, Cobas, Pibernat, Ayats, Pons -cinc inicial-, Corral, Nogues, Sánchez i Nístor. 5 triples (2 Pibernat, Pons, Ayats i Corral). 18 personals. 7/18 tirs lliures. 

Partit molt estrany el viscut a la Ciutat Esportiva de Blanes entre dos equips de nivell similar que s'ha hagut de jugar en una improvisada pista lateral. 

Bones vibracions en general en el partit, ben competit a estones, on els punts han estat repartits entre els jugadors. Quan s'ha aixecat el cap, la pilota ha circulat bé i s'ha obtingut tirs en posicions d'avantatge. Per contra, hi ha jugadors que han d'entendre que el bàsquet és joc d'equip i que no poden tirar el 90% del que els hi cau a les mans, sobre tot si la posició de tir no és clara i que una passada a temps val més que un triple de xurra. 

La gran mancança: la intensitat defensiva. Rebre, altre cop, més de 70 punts ens ha de fer reflexionar i donar-nos energia per treballar en defensa. Un jugador efectiu en atac que no defensa, és un jugador que perjudica l'equip. Esperem que aquesta setmana ens apliquem a fons a l'entrenament per poder millorar la nostra capacitat d'aturar el joc d'atac dels rivals.

Comentaris