Premini masculí: Bàsquet Vilafant 75 – Masmitjà B 59

Jugadors: Àlex Lara, Pau Sala, Neó Jou, Àlex Cuadrado, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Pau Vergés, Pep Burgas i Damià Vidal. No convocats: Viktor Ordoñez, Sergi Casellas i Nil Rodríguez.

Parcials: 11-9, 7-5, 12-12, 10-1, 8-8, 0-5, 14-11, 13-8. 

Partit contra el segon classificat de la taula, jugat a casa i en el qual s'ha pogut obtenir una victòria. Tot i que hem començat el partit de forma irregular (com ens passa tot sovint i no ho podem permetre), els parcials han estat a favor, i ha estat a partir del 4t quart, on hem canviat la dinàmica del partit i ens hem posat a defensar seriosament i atacar amb criteri, buscant situacions d'avantatge. En aquest partit si que s'ha anat al rebot, hem fet correctament les ajudes i hem mogut bé la pilota. Per contra, ens ha costat sortir al contraatac ja que en alguns moments ha faltat ritme en el joc, però això indica que hem estat encertats en el joc estàtic (75 punts en total), la qual cosa ens és molt positiva. 

Cada cop s'està veient que aquest equip va a més i millor i és que si ens ho proposem podem aconseguir guanyar la resta de partits que ens queden, per tant, hem de seguir entrenant i jugant a aquest ritme i anar polint els errors que encara cometem.


Felicitats per la victòria i fins dimarts!

















Fotos: Jordi Burgas. Més imatges, aquí.

Comentaris

figuerenca ha dit…
Un bon partit, ben jugat i amb resultat favorable... i les fotus de la afició a les grades... chapeau!!