Premini Masculí: CB Roses 47- B.Vilafant 46

Jugadors: Pau Sala, Neó Jou, Viktor Ordóñez, Albert Gualda, Jan Jou, Isaac Chavarria, Pau Vergés, Sergi Casellas i Damià Vidal. No convocats: Àlex Lara, Àlex Cuadrado (Lesió), Nil Rodríguez (Mini) i Pep Burgas (Mini). 

Parcials: 3-2, 6-4, 4-6, 9-3, 4-7, 6-5, 10-7, 2-10 i 3-2. 
Derrota per la mínima davant del líder invicte del nostre grup. La primera part ha estat força dolenta. No ens hem agafat l'escalfament seriosament i això ha provocat que sortíssim a la pista amb poca concentració. Ens ha faltat rebot, defensa (ens han enganxat al contraatac diverses vegades i això no ho podem permetre), lluitar les pilotes i encert de cara a cistella. 

A la segona part, després de la xerrada dels entrenadors, s'ha canviat completament el xip, i s'han arreglat les coses: lluitàvem les pilotes, defensàvem més fort i hem començat a anotar, encara que no anàvem prou al rebot. Aquí és on han començat els problemes: teníem opcions de victòria. Al sisè quart doncs, ens hem quedat sense dos jugadors per cinc faltes cadascú. Aquest fet podia haver decantat el partit a favor dels locals, però ha estat llavors on hem tret forces d'on no en quedaven i a l'últim quart ens hem posat dos punts per sobre. Això també ha tingut conseqüències: un altre jugador expulsat. L'equip local ha aconseguit empatar i s'ha anat a la pròrroga. En aquesta, el cansament de l'equip vilafantenc s'ha notat i finalment no s'ha pogut aconseguir anotar més que l'equip rival.

Hem intentat guanyar el partit i encara que no s'hagi pogut aconseguir, vull felicitar als pares per haver animat durant tota l'estona i als jugadors un per un per l'actitud mostrada i també per (que per mi ho és) la "VICTÒRIA". 


Felicitats a tots i fins dimarts!












Fotos: Maria Carmona i Claudi Vidal.

Comentaris