Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 68 – C.B. Olot “A” 58

“Return to Sender”

Bàsquet Vilafant – 68 – P. Capel (3), Aleix (-), P. Castillo (2), Sergi (14), D. Brun (12) – cinc inicial – Herrera (2), Miky (8), Pere (18), Manel (-), Burgas (-), Andreu (9). 22/44 TL, 2 Triples, P.Capel i Pere. 25 Faltes, 1 Eliminat, Manel al 34’.

C.B. Olot “A” – 58 - Durban (4), Boada (7), Fortet (2), Massegur (6), Pineda (18) – cinc inicial – Espinosa (4), Darné (4), Xanco (9), Colom (4). 20/32 TL, 2 Triples, 2 Xanco. 31 Faltes, 4 Eliminats, Espinosa al 36’, Pineda al 37’, Xanco al 38’ i Massegur al 40’. 1 Tècnica a Pineda al 28’.

Parcials: 13-12, 21-18 (34-30), 19-12 (53-42), 15-16 (68-58).

Victòria després de 2 mesos, contra un rival que allà ens va guanyar per la mateixa diferència.

Seguim tenint molts de problemes per anotar des de fora fet que ens limita en atac al joc interior (52 dels 68 punts són dels 4 interiors). Tot i això només hem baixat els braços en defensa els primers minuts del 2n quart quan l’Olot ha agafat el màxim avantatge (19-25 al 15’). Llavors, un temps mort, una presa de consciència que només des de darrera guanyaríem el partit, i un parcial de 11-0 en 4’ ens posa 5 amunt. Això sumat al 8-0 al inici del 3er quart situa un avantatge còmode de +12 que havia de servir per jugar amb tranquil·litat el darrer quart. Però la por a guanyar, la inseguretat per passar la pressió dels garrotxins ha tornat a posar la igualtat al marcador (53-49 al 33’). 3 atacs seguits anotats ens posen a +8 i els visitants decideixen que portant l’equip als tirs lliures els hi quedarien opcions per remuntar (i no anaven errats, ja que només en Miky i els cadets amb un 17/22 salven un lamentable percentatge 5/22 per la resta). Però afortunadament ells tampoc van estar encertats en els darrers 5’ (4/10 en TL i 2 punts en joc) i la victòria es va quedar a Vilafant.
Cal destacar l’esforç en defensa de tothom, en bona part del partit i cal recuperar l’aportació ofensiva dels exteriors, així com els 2 lesionats que encara tenim.