Sènior masculí: C.B. Llagostera 73 – Bàsquet Vilafant 82

C.B. Llagostera – 73 – Sabat (15), Fumadó (25), Clarà (14), Vila (-), Fernandez (2) – cinc inicial – Ortiz (6), Ying, J (-), Serrano (2), Roqueta (6), Ying, J (3). 9/26 TL, 8 Triples, 3 Clarà, 3 Sabat i 2 Roqueta. 24 Faltes, 2 Eliminats, Roqueta al 14’ per dos antiesportives i Ortiz per desqualificant al 40’. Tècnica a la banqueta al 4’ i a Fumadó al 6’ .

Bàsquet Vilafant – 76 – P. Capel (4), Aleix (16), Castillo (2), Sergi (20), Brun (14) – cinc inicial – Miky (6), Pere (13), Manel (7) i Andreu (-). 19/27 TL, 5 Triples, 4 Aleix i 1 Manel. 17 Faltes, 1 Eliminat, Brun al 38’. Tècnica a la banqueta al 33’

Parcials: 18-20, 14-21 (32-41), 16-16 (48-57), 25-25 (73-82).

Victòria fora de casa després de 3 mesos en un partit marcat per l’arbitratge i la duresa en el joc del rival.

Primers minuts de bon joc fins al 6’ quan s’ha assenyalat la segona tècnica a l'equip local i moment des del qual enlloc de veure un partit de bàsquet sovint era una batalla campal, on no hi havia cap mena de criteri arbitral, on del total de 41 faltes assenyalades en tot el partit, 5 han estat antiesportives, més 3 tècniques i 1 desqualificant.

Amb aquest panorama, podem parlar que, en els minuts que ens hem pogut concentrar i córrer un xic hem pogut agafar distàncies en el marcador. Al final del segon quart, gràcies a la pressió i a l’encert de fora de 6.25 de l’Aleix, hem agafat 9 punts d'avantatge per anar al descans tranquils.

El tercer quart s’ha igualat, però altra vegada la pressió i ara, l’encert d’en Pere sota el cèrcol, ha permès tornar a tenir el marcador 9 punts a favor. El darrer quart ha estat una bogeria, sense Fumadó en pista, els locals han basat el seu atac en l’encert de Sàbat (13 punts i 3 triples en els darrers 10’) i al 37’ guanyaven 68-63. Els interiors un cop més, igualaven el partit. Però a falta de poc més d’un minut els locals, amb un altra triple, es posaven 73-69, però la ràpida resposta d’en Manel , amb un altre triple, deixava el marcador 73-72. Tocava serrar dents, no deixar tirs clars, i assegurar el rebot. I així ha estat. Deixant als locals sense anotar i estant perfectes en el tir lliure, primer en Miky, per posar l’equip pel davant en el marcador (73-74), després l’Aleix per deixar els locals només l’opció d’anar a la pròrroga amb un triple (73-76) i per acabar un immens Sergi (20 punts, 4 taps, 10/11 de TL) que n’ha fet 6 de consecutius per tancar el partit.