Sènior masculí: Bàsquet Porqueres 44 – Bàsquet Vilafant 79

Bàsquet Porqueres – 44  – Prat (2), Serrat (6), Casadevall (8), Xaudiera (-), Pons (7) – cinc inicial – Pascual (4), Bartroli (3), Peiró (10), Costa (2) i Torres (2). 2/7 TL, 2 Triples, Bartroli i Peiró. 24 Faltes, 1 Eliminat, Costa al 35’- Tècnica a la banqueta al 35’

Bàsquet Vilafant – 79 – Casteys (5), Quintana (6), Pau (2), Pere (10), Brun (16) – cinc inicial – Adrià (13), Paulí (4), Sajet (7), Sergi (7), Manel (4), Jordi (-), Parra (5). 15/28 TL.
6 Triples, 2 Adrià, 1 Aleix, Pere, Quirze i Parra.
52 Rebots: 34 Def (Pere 6) i 18 Of (Pere 5).
12 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 2-20, 15-19 (17-39), 19-20 (36-59), 8-20 (44-79)

Partit dominat des del primer minut gràcies a una gran sortida que ha permès arribar fins a 27 punts d’avantatge al 11’ (2-27). Llavors, els locals han millorar en atac i fins al final del 3er quart s’ha mantingut la diferència entre els 20-25 punts, on el més destacat ha estat que l’equip ha continuat treballant sense relaxar-se. Al darrer quart, els de Porqueres esgotats físicament han llançat la tovallola, fet que els empordanesos han aprofitat per generar continues situacions d’avantatge i deixar el marcador amb la màxima diferència de 35 punts.

Partit complert amb alta participació de tots els jugadors, mantenint la intensitat els 40’. A nivell individual destaca el gran inici de partit d’en Pere (10p, 11r), però també d’en David (16p, 9r) i la lluita en els dos cèrcols d’en Paulí (4p, 8r).