Cadet masculí: UER Pineda de Mar 42 – B.Vilafant A 53

U.E.R PINEDA DE MAR 42: Grebol (2), Carbonell (1), Mansachs (3), Schlippe (-), Sola (9), Navarro (2), Arjona (6), Noguera (2), Perpiña (4), Mas (7), Ferron (6). 3 triples (2 Sola, 1 Mansachs). Tirs lliues (5/10). Cap eliminat.

BÀSQUET VILAFANT 53: Arnau (1), Lluc (2), Martí P. (4), Guille (-), Andreu (18), Sergi (4), Kike (4), Martí D. (9), Marc (-), Pau (11). 2 triples (1 Andreu, 1 Martí D.). Tirs lliures (9/16). Cap eliminat.

Partit que va començar amb un reguitzell d'errors en atac dels visitants que va fer que en cinc minuts el parcial fos de 6-1 pel Pineda. A partir d'aquí es va normalitzar l'atac i vam poder marcar el ritme del partit basat sobretot en una excel·lent defensa dels homes exteriors contra un rival molt equilibrat i amb bones individualitats. Els locals van combinar la defensa individual amb una zona que ens va fer mal als primers atacs, on el problema no era el moviment de la pilota ni dels jugadors, si no la nefasta presa de decisions en determinats atacs, producte de la precipitació i a no posar aquell segon de pausa que sempre demanem i tan necessari és per desgastar aquest tipus de defenses. Tot i això en molts moments vam aconseguir moure la pilota de forma molt efectiva i aconseguir tirs còmodes que sumats al contraatac van fer que sempre anéssim per davant al marcador, no de forma aclaparadora però si amb la sensació de "partit controlat". Hem de ser més intel·ligents alhora de llegir els partits als últims minuts, ens compliquem molt la vida donant vida al rival per errors que es podrien evitar si el grau de concentració fos l'adequat.

Us vull felicitar a tots els que vareu jugar per l'enorme intensitat defensiva, és el segell d'aquest d'equip, esforç i compromís, seguiu així.