Premini masculí: Masmitjà A 74 - B.Vilafant 24

Han jugat: Albert, Ciro, Jofre, Nil, Damià, Neó, Pep i Martí. 
En Daniel estava lesionat, esperem que et recuperis ben aviat!

Parcials: 18-0, 14-0, 10-9, 4-4, 18-3, 6-2, 19-2, 16-4.
Aquest dissabte hem jugat un partit molt difícil contra un equip superior físicament i tècnicament, amb un jugador que ha marcat diferències des de bon començament, que no hem pogut parar i que ell sol ha fet 42 punts i en un pista molt petita i que sempre ens és difícil jugar. 

Hem començat força espantats; el Masmitjà ha fet una pressió molt intensa tota la pista de la que ens ha costat molt sortir. El tercer i quart quart hem sabut passar-nos bé la pilota jugant en equip, el que ens ha permès arribar a cistella i quan ha calgut fer circular la pilota. Després hem tingut moments de tot; estones que estàvem despistats en defensa, d'altres que hem tornat a atavalar-nos i no hem sortit de la pressió, moments en què s'ha vist un bon joc d'equip... Els entrenadors estem contents; l'actitud ha estat bona i tot i que era un partit molt difícil hem intentat fer-ho el millor que sabem i hem sabut superar la por inicial.

D'aquest partit, hi ha dos moments que els entrenadors recordarem molt de temps i que voldríem compartir amb vosaltres; la cara de felicitat d'en Ciro i els seus companys, quan ell ha fet el primer bàsquet, i quan en Nil ha vingut a la banqueta i ens ha dit a tots "ara sí que ens ho estem passant bé jugant a bàsquet". Són per aquestes coses, tan petites i tan grans alhora, que ens estimem tant aquest esport. Moltes gràcies, nois!

A continuar treballant!










Fotos: Susanna Blanch. Més imatges del partit, aquí.


Comentaris