Sènior Femení: B.Vilafant 45 – B Sant Julià 39

Han jugat: Paula, Mireia, Elena (7), Ruth (8), Nancy (6), Mimo, Marta (7), Aina, Gio (7), Eva, Ari (10) i Maria.

11 Faltes (cap eliminada)

B Sant Julià: 1/4 T.Ll, 12 faltes (cap eliminada). Gusiñer (23), Puigdevall (8) i Casellas (8)

I al quart partit hem trobat la lliga esperada!!

El Sant Julià s’ha plantat al nostre pavelló a fer el seu joc, esperat per nosaltres, 40’ de zona tancada i 7 jugadores amb ofici.

Com, per desgràcia s’ha convertit en un costum, hem fet un primer quart lamentable: no correm, no tenim intensitat defensiva, no tenim encert i com a resultat, fem els primers punts al darrer minut del quart i obtenim un resultat de premini.

Iniciem el segon quart, per fi defensem, correm i en 5’ fem un parcial de 10-0, i aleshores ja ens pensem que l’altre equip baixarà els braços i deixem de defensar. Conseqüència: Gusiñer (ella sola) ens fa un parcial de 4-10.

El tercer quart sembla trencar el partit: amb molt esforç defensem, intentem córrer i encarrilem el partit (o això ens pensem tots). En aquest tercer quart debuta amb 13 anys l’Aina (no serà el darrer partit).

I el darrer quart, enlloc de continuar amb la feina feta, baixem els braços pensant que ja està guanyat i el Sant Julià continua amb la mateixa línia de tot el partit. Resultat: es posen a 2 punts i tenen un parell d’atacs per empatar. Per sort en aquests atacs fem una bona defensa i un parell de rebots ofensius ens permeten amb molt de patiment i deixant-nos un sabor de boca agredolç guanyar el quart partit.

El Sant Julià ens ha ensenyat el que ens espera i el que som si no ens esforcem. Esperem que això ens faci créixer com a grup.