Sènior masculí: Aecam Malgrat 07 61 – Bàsquet Vilafant 95

Aecam Malgrat 07– 61 - Lamero (1), Martí (-), Clopés, X. (9), Carbonell (12), Alarcón (8) – cinc inicial – Clopés, J.(3), Cabré (7), Escobar (2), Montes (10), Saucedo (6) i Pérez (3). 16/26 TL, 2 Triples, Clopés, X. 28 Faltes, 1 Eliminat, Carbonell al 39’. 1 Tècnica, Saucedo al 30’

Bàsquet Vilafant – 95 – Quirze (-), Albert (7), Aleix (11), Sergi (19), Parra, M. (8) – cinc inicial – Adrià (20), Miky (10), Pere (6), D. Brun (8), Jordi (2), Andreu (-), Parra, A (4) . 21/32 TL, 7 Triples, 2 Adrià i Parra, M., 1 Aleix, Miky i Albert. 27 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials: 14-19, 21-20 (35-39), 12-30 (46-69), 14-26 (61-95)

Excel·lent partit contra el que va ser campió de lliga la temporada anterior.

Inici de partit dels que ja ens té acostumats l’equip en aquest inici de temporada. Intensitat defensiva des del primer segon que porten a contraatacs siguin per rebot o bona acció defensiva. Resultat; 9-19 al 8’ amb Aleix, Sergi i Adrià com anotadors. A partir d’allà i fins al final del segon quart, hem comès contínuament els mateixos errors. En concret 2, en atac, no jugar a res, sense mantenir els conceptes d’atac i en defensa, no saber quan pressionar i quan no, i això davant un rival, molt veterà però de gran qualitat no es pot fer. Resultat; 26-20 en aquests 12’. Tot i això, al descans, 4 amunt.

La xerrada al descans només tractava de millorar aquests dos punts, però ens havíem oblidat d’un altre fet, ja habitual en el que portem de temporada. La intensitat.

A la intensitat que havíem jugat en els primers 20’, encara que no s’hagués reflectit en el marcador, sí ho havia fet en les cames dels locals que no han aguantat ni 2’ als empordanesos. El parcial del 3r quart ha estat demolidor, 12-30, on potser el més destacat, ha estat que, quan el Malgrat ha decidit posar-se en zona, l’efecte al marcador no ha estat l’esperat, encaixant 3 triples consecutius i trencant la zona una i altra vegada i agafant rebots en atac amb molta facilitat.

El darrer quart, amb 22 punts a favor, lluny de relaxar-nos, ha servit per continuar treballant la defensa i que tot l’equip pogués anotar, sempre necessari. Destacar també la feina dels jugadors de formació, el júnior Àngel i del cadet Andreu, amb un gran treball de desgast en els primers 20’ sobre els exteriors locals.