Cadet femení: CB L'Escala 35 – B.Vilafant 65

Han jugat: Núria C. (7), Paula (4), Clara (6), Eva (16), Emma (16), Íngrid (10), Aina (6). Tirs lliures (9/18). 2 triples (1 Eva, 1 Íngrid).

Parcials: 6-13, 9-26, 5-14, 15-12.

Probablement el partit més complicat per les lesions que tenim; anàvem amb 7 jugadores i una només ha pogut jugar 3 minuts. Per tant, hem afrontat tot el partit amb 6 amb tots els problemes que això comporta.

Una sortida lamentable per part dels 2 equips ha fet que a falta de 5 min per acabar el primer quart el marcador no s'hagués estrenat. A partir d'aquí i fins a la mitja part és quan s'ha jugat millor, atacant amb criteri i encert i corrent quan es podia. La part negativa les infinites pèrdues de pilota (quasi totes molt tontes).

La segona part ja amb el cansament acumulat i amb un marcador força còmode no ha tingut història: alguna acció destacable en atac, movent molt bé la pilota, però poca cosa més, pèrdues i més pèrdues, problemes per sortir de la pressió i precipitades en les passades i els tirs.

Poca cosa més, destacar, com no, l'esforç que heu fet, no era fàcil aguantar tot el partit com ho heu fet. Darrerament falta concentració als entrenaments, esteu millorant individualment però col·lectivament seguim estancades. Aquestes setmanes treballarem el joc col·lectiu i us vull a totes sobretot concentrades i amb actitud!! 

Felicitats noies i fins dilluns!

P.D: Les lesionades ànims i feu bondat, us necessitem!!!!





Comentaris