Cadet masculí: B.Vilafant A 46 – UER Pineda 50

Bàsquet Vilafant 46: Arnau, Lluc, Martí P. (4), Guillem P.(3), Guillem C., Andreu (5), Kike (7), Martí D. (4), Marc (2), Pau (22). Tirs lliures (10/16). Triples 3 (2 Pau, Guillem P.).

UER Pineda 50: Grèbol (4), Mansachs (7), Sola (10), Ferron (6), Navarro (5), Noguera (4), Perpiñà (4), Mas (4), Carbonell (4). Tirs lliures 4/9. Triples 4 (3 Sola, Navarro).

Parcials: 12-9, 18-14, 8-16, 8-11.

Bona defensa, mal atac.

Gran partit en defensa. Només s'ha fallat en el tercer quart, on ells han retallat tot el nostre avantatge i s'han posat al davant.

En atac hem anotat només en jugades individuals i sobretot en penetracions, quan el físic ha començat a baixar i ells s'han tancat amb una zona, adéu al Vilafant.

S'ha de destacar la nostra falta d'encert en el tir exterior, tan en els tirs ben seleccionats com en els precipitats. En tota la segona part només hem fet una jugada que ha acabat amb dos punts. La resta tirs exteriors i penetracions de 1 contra 4. 

Del que havíem parlat al principi: tenir un punt de pausa en atac i intensitat en defensa durant tot el partit. Quasi hem aconseguit la part defensiva. El marcador reflecteix que, evidentment, la part de l'atac no.

En aquest partit s'han vist les nostres mancances quan juguem contra una zona. 

Diuen que s'aprèn més de les derrotes que de les victòries. A veure si és veritat.

Fins dimarts.




Fotos: Dani Cuadrado.

Comentaris