Cadet masculí A: B.Vilafant 63 – CEB Girona B 50

B.Vilafant 63: Arnau, Lluc, Martí P. (12), Guillem P.(2), Guillem C.(8), Andreu (14), Sergi (2), Kike (5), Martí D. (3), Marc, Pau (17). Tirs lliures (8/14). Triples 2.- Martí P., Guillem C. Eliminat.- Kike

CEB Girona B 50: Giovanardi, Sànchez (2), Lagares (7), Cortijo (2), Adan (8),Robles(4), Puig (9), Xargay (6), Conellas (2), Casademont (9), Garcia. Tirs lliures 8/19.

Parcials: 10-13, 15-5, 19-17, 19-15.

Bon partit en defensa, on els errors de sempre en el rebot i els passes ens l'han complicat.

Primer quart desastrós en atac, salvat gràcies a la defensa. Al minut 5 el resultat era de 6 a 4. I hem acabat 3 a sota per culpa dels errors que comentàvem al principi.

El segon quart hem arrencat amb força i amb un 6 a 0 hem capgirat el marcador. A partir d'aquí una empanada en atac i només hem aconseguit dos punts amb un tir de lluny. Aquest cop la defensa sí que ens ha ajudat i els hem deixat en 5 punts. S'arribava a l'últim minut amb dos punts d'avantatge, però el "petit geni" ha aparegut amb un triple i un 2+1, per donar-nos una mica d'aire abans del descans.

Tercer quart totalment diferent als dos anteriors. L'arribada del segon entrenador s'ha notat a la pista. Intercanvi constant de cistelles, per agafar dos punts més avantatge.

Últim quart, el 19 a 5 en els primers 7 minuts ha deixat el partit sentenciat. S'ha de destacar l'actitud en defensa de tot l'equip, l' intensitat en l'1x1 i per sobre de tot com s'ha controlat el rebot . Aquest control ens ha permès sortir ràpid a l'atac aconseguint cistelles fàcils. També s'ha de destacar la baixada d'intensitat els últims dos minuts d'aquest quart, on els hem deixat fer un 0-10. Que deixava el marcador amb el resultat final de 63 a 50. 


Moltes felicitats


Fins dimarts








Fotos: Dani Cuadrado, Montse Ricart i Àfrica Jou.
Més imatges, aquí.

Comentaris

francis ha dit…
veig que algun jugador es va guardar els punts del mati per la tarda