Júnior masculí: CB Banyoles 62 - B.Vilafant 73

CB Banyoles: Quintanas (2), Pastells, Julià (8), Pares (20), Juidias (3) -cinc inicial, Cels (2), Pares (3), Corominas (19), Colomer (3), Anton (2), Sala, Serra.
Tirs lliures: 3/4 Triples: 5 (Juidias, Pares i Corominas 3)
Faltes personals: 15, un eliminat Corominas

B.Vilafant: Arnau Palol (2), Àngel (6), Arnau Peral (2), Roger (6), Martí (2) -cinc inicial, Pau V. (9), Andreu (7), Pau B. (21), Pau C. (10), Pau G. (8)
Tirs lliures: 9/13 Triples 2 (Pau V, Pau B.)
Faltes personals: 13

Parcials: 24-20,14-20,14-18,10-15

Partit molt complicat que s’ha tret endavant gràcies a la capacitat defensiva de tot l'equip. Els locals van sortir molt encertats al primer període amb quatre triples i 24 punts en deu minuts i aquí ja es començava a veure per on vindrien els problemes; Corominas semblava imparable. Si continuaven amb aquesta projecció arribarien als 100 punts.

Canvi defensiu del Vilafant que va posar un jugador sobre Coromines i els altres quatre en zona; això va donar fruits en forma de parcial de 2-16 en cinc minuts. El Banyoles, buscant solucions al seu problema, va passar a zona 1-2-2, que també va donar els seus fruits amb un parcial de 12-4 (sobretot gràcies a Coromines i Pares) deixant el partit en un ajustat 38-40. Veient el resultat el Banyoles ja no va deixar la zona fins el final del partit.

A la sortida del tercer quart la zona 1-3-1 del Vilafant va tenir premi i un altre parcial (2-11) semblava donar tranquiŀlitat a l'equip, però Pares va agafar el relleu de Corominas i va mantenir viu al seu equip amb 14 punts en la segona meitat del partit. Per part nostra com sempre ens va costar moltíssim anotar i la falta de concentració en moments puntuals ens va passar factura en forma de pèrdua de rebots que van donar vida a l'equip contrari. Per sort, ells no van ser capaços de mantenir el nivell d'encert de tir exterior i només van aconseguir un triple en els tres últims quarts pels quatre del primer quart.

En resum, ells mai no van baixar els braços i nosaltres vam ser capaços de quan vam tenir problemes en atac treure la nostra millor defensa.

P.D Espero que la lesió del seu jugador Juidias al principi del partit no sigui res i es recuperi aviat.