Premini masculí: Unió Girona 46 - B.Vilafant 45

Han jugat: Albert, Daniel, Jofre, Nil, Jan, Damià, Neó, Pep, Pau i Víktor. 

Parcials: 9-6, 1-6, 5-5, 4-7, 9-12, 2-4, 13-1, 3-4.
Continuem millorant partit rere partit. Poc a poquet tant a nivell individual com col·lectiu es van veient petits avenços.

El partit amb Unió Girona ha estat, en general, un bon partit. Hem sabut sortir de la pressió sense massa problemes i continuem intentant jugar com un equip, hem estat més atents i hem tret ràpid buscant que els nostres rivals no estiguessin ben col·locats. A vegades les passades no arriben, o no estan ben seleccionades, però la intenció és bona i poc a poc anirem millorant. També ens costa córrer oberts i aprofitar tot l'espai de la pista, però ja hi ha alguns moments que ho comencem a fer i que som capaços de fer circular la pilota. En general, hem estat més intensos en defensa, tot i que en alguns moments hem estat despistats i això ens ha fet encaixar, per exemple, un parcial de 9-0 en dos minuts que ha condicionat el partit. Això ens ha de servir per veure que cal estar concentrats i intensos tot el partit i que no podem baixar mai la guàrdia. En aquest partit, ens han vingut a donar un cop de mà en Pau S. i en Jan, moltes gràcies a tots dos. I no ha pogut venir en Ciro, que esperem que la propera setmana ja pugui tornar a entrenar.

Els entrenadors estem molt contents d'aquesta primera fase; molt més enllà de resultats, veiem que els jugadors han millorat molt, que continuen treballant amb ganes i que cada vegada fan més pinya.

Felicitats a tots!








Fotos: Susanna Blanch. Més fotos del partit, aquí.

Comentaris