Sènior Femení: B.Vilafant 70 – Petit Plançó Olot 66

B.Vilafant: Paula, Mireia (4) , Elena (18), Ruth (9), Nancy (10), Mimo (3), Marta (5), Gio (14), Eva, Ari (7) i Maria.
T.Ll: 20/31 2 triples (Gio i Marta) 17 Faltes. Sense eliminades

Petit Plançó Olot: Carreras (3), Aguilera (5), Torrent (9), Sancho (4), Guix, Señer (10), Garcia (9), Coll (6), Espuña (11) i Plana (9).
T.LL: 15/23 11 triples (Carreras, Aguilera, Sancho, Señer 2, Garcia 2, Espuña i Plana 3), 23 Faltes. Sense eliminades.

Se’ns van aparèixer la Verge del Carme i Sant Cebrià (patrons de Vilafant).

Parcials: 18-19, 6-15, 11-9, 22-14, 13-9

Per segona setmana consecutiva partit increïble el viscut al pavelló, amb una demostració de caràcter brutal de les nostres jugadores.

Davant un rival mes poderós físicament fem una sortida boníssima: correm i defensem. Conseqüència parcial 10-0 en 4’. I a partir d’aquí comença el patiment: es posen en zona 2-3 molt tancada i enxufen triples des de la cantonada o per tauler (5 en el primer quart).

El segon quart elles tenen el partit molt controlat. No podem córrer, ens costa deu i ajuda atacar la zona, tenim un % d’encert baixíssim i un parell de triples més i a la mitja part 10 a baix.

El tercer quart incrementem l’agressivitat en defensa, amb molta lluita i esforç en 5’ es posem a 4 i, aleshores, un altre triple per tauler i un contraatac molt mal defensat els tornen a donar avantatge còmode de 8 punts al final.

I al darrer quart la bogeria, quan tot sembla perdut, quan desprès del nostre primer triple elles ens el tornen i es posen 11 amunt quedant 6 minuts, una defensa suïcida (fent 2x1 a tot arreu i deixant jugadores soles perquè llencin de 2) per part nostre, fa que accelerem increïblement el partit, elles ja no estan tant fresques, la seva defensa comença a tenir forats i fem un parcial de 16-2 quedant 1’. Ens posem 3 amunt i, com no podia ser, ens tornen a clavar un triple per empatar (el desè). Amb 3 tirs lliures es posen 3 amunt quedant 3 segons. I aquí és on els patrons de Vilafant va venir al pavelló: trèiem de banda, llencem el triple, fallem, l’Elena agafa el rebot davant de la seva pivot, la treu a la cantonada on Marta fa el triple de la seva vida just quan sona la botzina.

I després del miracle, la pròrroga. Ens fan un triple només començar (l’onzè !!!!) però aquí sí que elles ja estan foses moralment i físicament i amb un 11/14 tirs lliures guanyem el partit.

En resum, davant un equip que et fa la meitat dels punts des de la línia de 3 (7 jugadores diferents van anotar), que físicament ens supera clarament, hem demostrat un caràcter guanyador impressionant. Totes tenen el seu rol a l’equip i el van demostrar a la pista. Ara només ens falta entrenar molt més totes per poder millorar els nostres defectes i aconseguir fer un joc de conjunt.