Sènior femení: B.Vilafant 80 – CB Sant Gregori 77

B.Vilafant: Paula, Mireia , Elena (9), Ruth (12), Nancy (5), Mimo (6), Marta (9), Eva V (3), Gio (17) i Ari (19).
T.Ll: 20/39 5 triples (Gio, Ari, Marta, Ruth i Eva V) 33 Faltes. Eliminades Nancy i Marta.

CB Sant Gregori: Cubarsí, Eusebio (8), Font (6), Vidal (4), Camarasa (11), Eusebio (14), Molero (6), Comas (7), Dominguez (6), Buixeda (4) i Castelló (11).
T.Ll: 34/46 3 triples (Eusebio 2 i Eusebio ) 28 Faltes. Eliminada Domínguez

Parcials: 18-15, 12-14, 18-23, 15-11, 5-5, 12-9.

El líder cau a Vilafant.

Ens ha visitat el que era líder de la nostra lliga amb única derrota davant de l’Escala. Més d’una hora abans ja eren al pavelló i quan nosaltres encara arribàvem, elles ja escalfàvem.

Davant d’aquesta actitud, nosaltres hem sortit sense complexos, volem córrer, lluitant el nostre rebot defensiu i l’ofensiu, tenint moltes segones i terceres opcions, encara que el continuem sense tancar, ens ha permès transicions ràpides.

Al minut 12 hem assolit el que seria el nostre màxim avantatge al partit: 7 punts. A partir d’aquí el partit s’ha igualat i ens hem mogut en mínims avantatges tant nosaltres com elles.

A la mitja part 1 punt avantatge. El tercer quart ha estat el més fluix defensivament per part nostre perquè elles han trobat forats a la nostra defensa amb les seves jugadores altes i han aprofitat molt bé la gran quantitat de pilotes perdudes en passades errònies. La seva pressió també ens ha fet mal i no tant la defensa zonal que, dintre de les nostres possibilitats hem atac força be, excepte en l’excés de tirs de 3.

El darrer quart hem continuat corrent, hem lluitat el nostre rebot encara que teníem una diferencia important en alçada i pes, amb un final amb cara o creu on els nervis ens han pogut, hem forçat la pròrroga.

La primera pròrroga ha estat molt fluixa ofensivament pels nervis dels dos equips i, com a conseqüència, un altre empat i cap a la segona pròrroga.

I la segona, amb les forces molt justes, hem continuat lluitant i amb un triple i un parell de tirs lliures hem agafat un mínim avantatge de 3 punts que hem pogut conservar.

Destacar el % molt elevat encert del Sant Gregori en tirs lliures que els ha permès fer quasi la meitat dels punts així.

Victòria basada en l’esforç, lluita i implicació de totes les jugadores. Hem comès errors que ens podien haver fet perdre el partit, però els encerts en petits detalls ens l’ha fet guanyar.

El seu entrenador ja ens ha dit que a casa seva ens guanyaran segur, però això serà al mes de març i encara queda molt de temps.




Fotos: Montse Ricart. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris