Sènior Femení: CB L’Escala 82 - B.Vilafant 49

Han jugat: Paula, Mireia , Elena (9), Ruth (15), Nancy (9), Mimo (3), Gio (9), Ari (4) i Maria.
TLL: 20/35 1 triple (Gio) 19 Faltes. Eliminades Nancy i Ari.

CB L’Escala: Oliveras (7), Vilabru (8), Casals (4), De Ros (1), Falgas (8), Herrera (6), Guanter (15), Bolasell (15) i Guinart (18).
TLL: 15/20 9 triples (4 Bolasell, 2 Vilabru, 1 Oliveras i 2 Guinart) 24 Faltes.

Parcials: 12-16, 28-5, 25-13, 17-15
Derrota davant un equip que tenia plaça a 2ª catalana i juga a 3ª B.

Davant un equip com l’Escala hem tret el millor de nosaltres, amb errors que hem de corregir sobretot defensivament, però amb una actitud i unes ganes tant dins de la pista com a la banqueta que, si les mantenim, ens permetrà tornar a guanyar partits.

Un primer quart magnífic defensivament i amb transicions ràpides que ens ha permès anotar amb certa facilitat. Hem parat a Guinart aconseguint treure-la del partit i només un parell de triples de Bolasell ha impedit que ens poguéssim distanciar al marcador.

Al segon quart però, Guinart ha decidit que el partit era seu i, encara que hem mirat de pressionar-la tota la pista, ha demostrat la seva gran qualitat portant el ritme tant en atac com en defensa. Com a conseqüència: cap cistella en joc en 10’ i partit resolt.

El tercer quart ha començat amb dos triples de l’Escala, però no hem baixat els braços i hem competit i lluitat cada bola. Això ens ha permès fer un tercer període igualat i que només dos triples a les acaballes del quart ens ha fet perdre aquest parcial mes clarament.

I el darrer quart hem fet 7’ magnífics en defensa i atac (parcial 6-15), provocant faltes a gent molt experimentada fins que les forces han dit prou i han fet que el marcador final hagi estat mes elevat del demostrat a la pista.

En resum, gran actitud, coses molt positives en el joc i defectes coneguts que, si els corregim, ens farà créixer com equip.

No oblidem que som un equip nou davant equips molt experimentats i que fa temps que juguen juntes.