Sènior masculí: B. Vilafant 69 – C.B. Guifreu Llançà 73

Bàsquet Vilafant – 69 – Pau Capel (2), Aleix (7), Miky (5), Brun (11), Manel (5) – cinc inicial – Casteys (2), Adrià (12), Paulí (5), Albert (4), Pere (9), Sergi (7), Jordi (-). 20/31 TL, 3 Triple, 2 Adrià, 1 Aleix. 32 Faltes, Cap Eliminat. 32 rebots, 20 def (4, Albert i Paulí), 12 of (3 Sergi i Albert)

C.B. Guifreu Llançà – 73 – Rodrigo (-), Vallmajó, J. (16), Tarrés (8), Mosqueda (9), Vallmajó, E. (15) – cinc inicial – Cusí (-), Roset (25), Hortensi (-), Parrot (-), Martínez (-), Heras (-). 23/35 TL, 2 Triples, Vallmajó, E. i Roset. 26 Faltes, 1 Eliminat, Roset al 40’. Tècnica a la banqueta al 37’

Parcials: 16-20, 20-22 (36-42), 15-15 (51-57), 18-16 (69-73)

Gran entrada al pavelló de Vilafant, davant el millor derbi que s’ha viscut fins ara. 150 espectadors han pogut gaudir d’un intens partit de bàsquet.

Des del primer quart els visitants han agafat un avantatge, petit però còmode que no han perdut en tot el partit. 9-17 al 7’ amb 10 punts de l’Edu Vallmajó obrien la primera escletxa i entre 3 i 12 punts s’ha mogut la diferència en tot el partit. Quan els locals, amb grans esforços es col·locaven a 3-4 punts, els de Llançà a base de jugades generades pels germans Vallmajó i acabades pels ells o qualsevol dels 3 pivots tornaven a agafar aire.

Partit difícil pel Vilafant acostumant a córrer, contra un rival veterà i que carregava fort el rebot ofensiu (19 agafats) i que impedia poder sortir amb velocitat. Tot i això, el ritme a la primera part ha estat alt. El 3er quart i com ja va passar al darrer partit a casa, ha estat el més fluix, quan havia de ser el quart que havien d’acabat esgotant al rival, fet que ha permès agafar aire als visitants i encarar el darrer quart amb suficients forces per no perdre l’avantatge.

Tot i no poder córrer com estem habituats hem estat capaços de fer circular la pilota amb velocitat i generar avantatges de tir fàcils que segurament si haguéssim estat més encertats el resultat hagués estat un altra. Això i potser una millor gestió de les faltes defensives, masses fora de la línia de 3, han permès que el rival anés a tirs lliures a partit del minut 5 de cada quart que els ha permès anotar fàcil i agafar oxigen.

En resum, bon partit, amb gran esforç de la totalitat de la plantilla, però que per petits detalls, no hem tingut opcions a la victòria.