Preinfantil masculí: Athletic Silenc 55 - B.Vilafant 49

Vàrem sortir a les 7:45 del matí de Vilafant, ja sabent que no guanyaríem el partit, ja que només érem 7 jugadors. Tot i així o potser per aquesta raó, vam jugar un partit que ens el vam plantejar com un entrenament, és a dir, per seguir treballant les coses que ens estem demanant des de principi de curs.

De mutu acord amb l'entrenadora rival, vam decidir jugar amb les normes FIBA (4 quarts de 10' amb canvis) i a camp "gran" o sencer.
Amb tots aquests condicionants, els nois vàrem fer un partit de traca. FELICITATS.

Molt bones decisions a l'hora de jugar passar i tallar, ocupant amb molta intel·ligència els espais, sent solidaris en l'esforç propi i dels companys i amb una actitud excel·lent a l'hora de tancar i anar a buscar el rebot, tant defensiu com ofensiu. Molt bona comunicació animant-nos en comptes de retreien-nos en les errades.

Vàrem donar més de 15 assistències i vam recollir 35 rebots totals perdent només 8 pilotes i recuperant-ne més de 12.

Al final ens va poder les ganes de guanyar el partit i els últims 3 minuts vàrem pecar d'individualistes (d'aquesta n'aprendrem)

Només ens queda felicitar-los i animar-los a seguir treballant, ja que esperem que, a aquestes alçades ja hagin vist el potencial que tenen i ja sabeu.

Treball, treball i treball.

Comentaris