Sènior femení: CB Cornellà de Terri 39 - B.Vilafant 60

B.Vilafant: Elena (7), Ruth (8), Mireia (2), Mimo (2), Marta (7), Gio (24), Eva G (4), Ari (4) i Maria (2).
T.Ll: 16/32 3 triples (Gio 2 i Marta) 24 Faltes. Eliminada Mireia.

CB Cornellà de Terri: Mercader (22), Noguer, Vidal (1), Serra (3), Colomes (6), Comas (4), Ferrer i Comajuan (3).
T.LL: 9/32 21 Faltes. Eliminades Noguer, Vidal i Comajuan.

Parcials: 6-10, 8-21, 9-16, 16-13

Victòria clara en una pista difícil.

Hem començat la segona volta i ho hem fet de la mateixa forma. Però si al partit de casa ens vam quedar amb la sensació d’haver fet un partidàs, avui la sensació és d'un partit molt dolent per les dues parts però decidit per la nostra major qualitat.

El primer quart ha estat marcat pel baix encert dels dos equips i on alguns contraatacs ens permetien anotar amb certa claredat i elles no feien el primer bàsquet en joc fins al darrer minut.

El segon quart hem trencat el partit amb una actuació estel·lar de Gio: 16 dels 21 punts, dos triples, i tant és que ens hagin fet zona com individual, era el seu moment. Conseqüència +17 a mitja part.

Al tercer quart el Cornellà ha “secat” a la Gio però el seu baix encert tant en tirs lliures com en atac, ens ha permès continuar corrent i arribar al darrer quart amb +24.

I al darrer quart elles no han deixat de lluitar (han estat més intenses tot el partit que nosaltres), i amb una pressió tota la pista, una baixada molt gran nostra i Mercader fent 12 dels 16 punts del seu equip carregant-se l’equip en atac, ha permès que elles es creguessin que podien remuntar i nosaltres haver de tornar a defensar i atacar bé. Amb un canvi defensiu hem tallat la reacció i hem tancat el partit.

Al final, +21 i la sensació que si haguéssim estat un pèl més encertades en les passades, la diferència hagués estat major.




Fotos: Ari.

Comentaris