Preinfantil masculí: CB Petit plançó Olot - Bàsquet Vilafant

Partit sense massa història. El Petit plançó, sense fer cap cosa extraordinària, ens van atropellar, intentarem explicar-ne les raons seguidament:

Falta de motivació. Com que viatjàvem 7 i el partit ja estava perdut, semblava que el resultat ens era absolutament igual. Un matís, sí que ens era igual però teníem la intenció d'aprofitar el matí i competir com si fos un partit normal, o un entrenament més. Vàrem demanar especial atenció a la defensa, ja que era el que més havíem millorat últimament, i no ho vam aconseguir.

Atac precipitat. Potser justament com que el partit estava perdut, vàrem prendre moltes vegades les decisions en atac de manera egoista, intentant solucionar els atacs en 1x2, 3 o 4. Això feia que la defensa dels locals cada vegada fos més tancada i que nosaltres en comptes d'intentar fer gran el camp, fóssim a buscar la pilota cada vegada més a prop del company i més lluny de la cistella. Aquests dos fets feien que el Petit plançó recuperés moltes pilotes i amb molta facilitat.

Defensa TARD. No vam ser capaços de mantenir un grau de pressió suficientment alt com per posar en problemes al rival però sobretot, ens activàvem molt tard, una vegada els atacants ja havien rebut la pilota. Això té dos problemes molt importants. Per una banda, com que estem arribant tota l'estona tard, estem facilitant avantatges de manera constant i que no són per mèrit de l'atac. L'altre és que com que no estic ni en tensió ni ben posicionat, facilito que l'equip atacant agafi una altíssima quantitat de rebots ofensius, que és el que va passar, i de retruc no puc fer contraatacs.

Sempre intentem treure alguna cosa positiva dels partits, però en aquests cas, el que direm és:

1-No entenem gens la actuació del cap de setmana tenin en compte el treball excel·lent que van fer durant la setmana. Hem de mantenir aquest grau de treball.
2- La setmana vinent juguem a casa, contra un rival de nivell similar al nostre, els entrenadors veiem que tenim una oportunitat seriosa de competir per treure un resultat positiu, això si si durant la setmana, i el cap de setmana tenim
Treball treball i treball.


Comentaris