Sènior femení: B.Vilafant 55 – CB Olot B 47

B.Vilafant: Paula, Emma, Laura, Ruth (19), Mimo (6), Marta (8), Gio (12), Eva (2), Ari (8) i Maria.
T.Ll: 15/20  4 triples (4 Ruth) 22 Faltes. Eliminada Mimo.

CB Olot B: Frank (7), Prat (5), Costa (6), Sanchez (8), Soy (2) i Amor (19).
T.Ll: 14/21 19 Faltes. Eliminada Soy. 5 triples (4 Amor, Costa)

Victòria molt treballada

Parcials: 12-5, 13-15, 11-17, 19-10
Ens ha visitat l’Olot B que és un dels equips que a la primera volta ens havia guanyat. Un equip que, encara que porta 10 derrotes, no ha perdut cap partit per més de 13 punts de diferència. Un equip tancat en zona 2-1-2 els 40’. Un equip amb jugadores més experimentades que nosaltres.

Sabent això, teníem clar que seria un partit de “picar pedra” per poder-lo guanyar, i efectivament, ha estat així.

El primer quart les hem sorprès tant amb la velocitat en la sortida com amb les variants defensives. Molt esforç defensiu i ganes atacar la zona. Com a resultat, 7 amunt.

Però al segon i tercer quart hem vist el perquè dels seus resultats: saber atacar la nostra defensa zonal, posar moltes mans i agressivitat en defensa, carregar el nostre rebot defensiu, tenir encert en el tir de 3 i, sobretot, no marxar del partit encara que estiguessin 8 a baix.

En aquests dos quarts nosaltres hem continuat intentant córrer i atacar la zona, però amb un punt en baixada intensitat. Al minut 5’ del segon quart resultat 16-16. Augmentem la nostra intensitat als darrers 5’ i aconseguim un parcial 9-4 que ens permet anar 5 a dalt al descans.

Al tercer quart, els primers 8’ han estat igual intensos i treballats però en atac s’ha convertit en un intercanvi de triples entre Ruth (3 en aquest període) i Amor (2). Faltant 2’ per acabar el quart i amb 8 amunt nostre, hem baixat intensitat i un parcial de 0-9 fa que ens n'anem perdent 1.

I al darrer quart, per fi, poc a poc i fent un treball de formiga a cada atac, i una defensa molt agressiva, lluitant cada rebot i volent continuar corrent, hem aconseguit obrir una mica de forat en el marcador que, conjuntament amb un 9/11 en tirs lliures, ens ha permès endur-nos la victòria.

Felicitar a l’equip pel treball, esforç i implicació en el partit, sabent patir quan tocava, saber pasar els moments dolents que hem tingut per tal de guanyar-lo al final.  No és gens fàcil per un equip jove com el nostre fer el que esteu fent: felicitats.

Per últim agrair a l’Emma del cadet que, encara que estava amb angines, ens ha vingut a donar un cop de mà novament.