Preinfantil masculí: B. Vilafant 42 - CB Sant Feliu 87

Van jugar: Andreu, Arnau R, Miqui, Jordi, A. Ayats, Joel, Joan i Lluís.

Les dues cares de la moneda

Primer Felicitar a l'equip, per primera vegada en el que va de temporada vàrem veure un partit complert de bàsquet: esforç en defensa, solidaritat en atac, agressius en les línies de passada, i continuïtat en l'esforç pràcticament fins al final. 

Pel que fa el partit en si, la diferència en el marcador, poc ajustada a la realitat del que va ser el partit al nostre entendre, la va marcar una manca d'encert en les nostres entrades i una sèrie de pilotes perdudes a l'últim quart que ens van fer baixar els braços i encaixar molts bàsquets fàcils al final. En tot cas la diferència entre els dos equips en aquest partit no va ser la que ens deia el marcador a l'acabar. Li hem de donar el mèrit que té ja que el Sant Feliu és un equip molt complert i que juga un bàsquet molt dinàmic que els fa estar en quarta posició de la lliga amb un balanç de 10-6.

Però és clar els entrenadors som com som i no ens conformem, ni molt menys. Creiem que l'actitud d'aquest cap de setmana ha de ser el mínim comú denominador del nostre joc, i sobretot dels nostres entrenaments, i massa sovint no és així.

Per exemple, les entrades que vàrem fallar, amb o sense oposició tot i que valorem com les vàrem aconseguir, la manera, el fet que en falléssim tantes es deu a que no ens posem suficients problemes als entrenaments, i per tant, ens trobem amb "problemes nous" als partits i no tenim prou recursos per treure'n un resultat positiu.

Ens ho vam passar bé, tant jugadors com entrenadors, fins i tot estàvem menys cansats i volem creure que estem davant un nou punt d'inflexió, ara falta que els nois hi creguin, i, com no,

Treball, treball, treball.



Comentaris