Sènior femení: Joventut Celrà 55 – B.Vilafant 49

B.Vilafant: Paula, Laura (4), Elena (2), Ruth (7), Mireia, Mimo (3), Marta (12), Ari (8), Gio (13), Eva i Maria.
T.Ll: 11/22 2 triples (Ari i Ruth) 27 Faltes. Eliminada Marta.

Joventut Celrà: Taberner (5), Planas (1), Pera, Madrenas (14), Oliver (8), Oliver (13), Tares, Balaguer (9), Borras (5) i Baulida.
T.Ll: 15/29 6 triples (Balaguer, Madrenas 3, Borras i Oliver). 22 Faltes. Eliminades Taberner i Balaguer.

Parcials: 4-13, 17-15, 12-8, 22-13

Derrota en un partit que ens farà créixer com equip

El partit en si ha estat un partit dolent de bàsquet pels molts errors per les dues parts.

Ara bé, si oblides la qualitat del joc, ha estat un partit increïble. Pavelló ple (molta gent del Vilafant animant sense parar) per veure el duel pel segon lloc que dóna dret a la fase final per l’ascens. Un Celrà que a casa ens va guanyar de 30, amb jugadores molt experimentades (és un equip fet per pujar) i que feien dos com nosaltres. No fem estadística però com a mínim ens han agafat 30 rebots en atac.

Davant això i d’un 4-0 al minut 2 (hem sortit amb el braç encongit), nosaltres hem fet el que sabem fer: posar a la pista un caràcter impropi de la joventut de l’equip i córrer molt i molt. Parcial de 0-13 i un primer quart per gaudir de les nostres.

El segon quart elles han començat a treure el que després els donaria la victòria: pujar molt l’agressivitat defensiva sense que això es reflectís en les faltes i en atac moure bé o molt bé la pilota. Així i tot, al minut 6 assolim la màxima diferencia de +13. A partir aquí ens han esgarrapat punt a punt, però arribant amb +7 al descans.

La segona part ens ha costat moltíssim atacar. No hem pogut córrer quasi mai, hem errat 7 dels 10 tirs lliure tirats i, entre el final del tercer quart i l’inici del darrer ens han fet 3 triples que donaven la volta al marcador.

Així i tot, el caràcter, orgull i un parell de sortides al contraatac ens ha permès un altra cop fer un parcial de 3-9 i posar-nos per davant quedant 3 minuts. Però aquí elles han apretat molt més, si és que podia, l’agressivitat i un parcial 11-3 els ha donat la victòria assolint la màxima diferencia al final.

Al final, la ràbia i impotència pel resultat final i l’actitud d’algunes persones ha fet plorar a mes d’una, però estic convençut que l’experiència viscuda avui ens farà créixer com a jugadores i equip. Orgullós d’aquest equip.

I només una cosa, quan un pavelló l’omples de frases molt maques per fomentar l’esport, la no violència verbal a les grades, etc,...... estaria bé que ho apliquessin. Es diu publicitat enganyosa.