Premini mixte: CB Sant Feliu 32 – B.Vilafant 31

Han jugat: Martí Cano, Mar Cortada, Rubén Gala, Laia Crespo, Ona Sànchez, Roger Santmiquel, Arnau Mallorquí, Enric Rebollo, Viktor Ordóñez. 

Parcials: 4-6, 1-5, 4-0, 0-5, 4-2, 6-12, 2-0, 11-1.

Partit amb un inici molt mogut pels jugadors del Bàsquet Vilafant. Quan teníem en pista en Rubén de cop i volta es troba malament i ha de marxar a l’hospital; això inquieta alguns jugadors. Teníem dues jugadores marejades de l’autocar, i la resta ben desconcentrats. 

Amb tot això seguim el parit amb el “handicap” de quedar-nos 8 jugadors, necessitat de refer les sortides i mirar d’equilibrar els equips.

Segurament degut a tot l’enrenou els jugadors en pista estan molt alterats i apa falta va, falta ve, de seguida tenim gent amb tres personals el 3r període!!! Això complica encara més el joc.

A poc a poc anem col·locant a la gent, el joc, i també una servidora, que amb tot això no sabia en quin període estàvem.

És un partit que hem fallat moltes entrades, tirs a sota cistella, defensa mal col·locada, però tenim una gran virtut que és l’esperit de lluita, de joc en equip, i sobretot que mai ens decau l’ànim. 

Felicito a tos i cada un dels jugadors/es que han jugat avui ja que han competit i s’han recolzat molt uns els altres, i algun ha destacat molt agafant rols que fins el dia d’avui no s’havia atrevit executar mai.

Donem les gràcies en Viktor per venir amb nosaltres, i que sapigueu que en Rubén ja està bé!!! Ànims campió. 

Gràcies, Mallo.

Comentaris