Sènior femení: Sant Gregori 81 - B.Vilafant 55

B.Vilafant: Paula, Laura (3), Elena (5), Ruth (10), Mireia (2), Mimo (4), Marta (5), Ari (10), Gio (16), Eva i Maria.
T.Ll: 13/31 3 triples (Ari, Ruth i Gio) 28 Faltes.

Sant Gregori: Cubarsi, Eusebio (5), Font (1), Vidal (12), Camarasa (8), Eusebio (10), Torrenta, Molero (5), Comas (10), Dominguez (8), Buixeda (15) i Castello (9).
T.Ll: 24/41 6 triples (2 Castello, Eusebio A, Eusebio G, Buixeda i Comas ). 26 Faltes.

Parcials: 16-15, 18-13, 13-9, 34-18

Carnaval, carnaval.


Si quan has de jugar contra un equip que té el partit marcat al calendari perquè a la primera volta les vam guanyar després de dues pròrrogues, mig equip la nit anterior se’n va de carnaval, passa el que pasa.

El Sant Gregori ha jugat hipermotivat pels seus entrenadors, cada cistella era com guanyar la champions. I nosaltres hem sortit a la pista encara pensant en la nit anterior.

Així i tot, el caràcter de l’equip l’hem recuperat, però ens hem deixat l’encert pel camí.

I una de les claus del partit ha estat la manca d’encert que, durant els 3 primers quarts amb el partit igualat, els ha permès anar ampliant poc a poc la distància i que al darrer quart, ens ha enfonsat definitivament arribant a perdre per 26 punts. Encert en aspectes com els tirs lliures: primera part nosaltres 7/17 i elles 12/19 (a la mitja part perdíem de 6). Encert en tirs fàcils fallats, en tirs exteriors que normalment fem i que avui no, encert en pensar que haig de fer i no arribar i tirar, .....

Evidentment el Sant Gregori ha fet coses bé: pressió tota la pista, voler córrer, alternatives en defensa... però quan les cames han pogut, ho hem superat bé, amb lluita i esforç. Però quan el cansament de la nit anterior ha fet efecte, la sang no arriba al cervell i acabem perdent per un resultat escandalós.

El calendari ens havia deparat jugar amb els 3 primers classificats consecutivament i l’equip ha deixat diferents sensacions. Algunes de molt bones i altres de molt dolentes. No ens oblidem que som un equip molt jove, completament nou i que els 3 primers classificats són equips experimentats i amb clares aspiracions de pujar. Hem estat competitives però la inexperiència així com altres aspectes ens ha pesat molt.

Per acabar la primera fase ens queden jugar amb el cinquè i sisè classificats (dos partits difícils), ens poden donar accés a quedar quartes en la classificació que considero seria un gran èxit aquesta primera temporada.

Ah,.... i si quedem quartes, tornarem a jugar amb el Sant Gregori. I aleshores serem nosaltres les que tindrem marcades el partit al calendari.




Fotos: Jordi Vergés. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris

Anònim ha dit…
Aquesta crònica la podem titular fent referència a una mítica cançó anomenada "La Culpa fue del Cha Cha Cha", però aquí queda bé "La Culpa fue del Carnaval"
A pista es va veure clarament la superioritat de l'equip contrari, per tant no cal posar excuses d'aquest estil; a vegades es perd i d'altres es guanya.

Al final queda la sensació d'haver vist un bon partit, interessant i disputat fins l'últim minut, tot i la notable diferència en el marcador.

És evident que davant de partits com aquests, cal tenir la motivació que una cita així és mereix, sense que sigui una final de Champions.

Esperem tornar a poder gaudir d'un partit així, en el qual ja haurà passat el Carnaval, però serem a la primavera... que la sang altera.

Sort pels propers partits!
Raquel i Irina