Júnior masculí: B.Vilafant 64 - CB Sant Narcís 54

B.Vilafant: Peral (5), Carreras (6), Batlle (17), Castillo (11), Descamps (5) -cinc inicial, Palol (2), Parra (9), Vehí (2), Cortada (2), Pons (5).
Faltes personals: 8. Tirs lliures: 14/31.
Rebots: 37. Defensius 26(8 Castillo). Ofensius 11(4 Àngel)

CB Sant Narcís: Narbutas (6), López (3), Ventura (7), Genover (6), Pérez (14) -cinc inicial, Vidal (8), Lujan (7), Khralovich (3).
Faltes personals: 20(eliminats Genover 39',Ventura 40') Tirs lliures: 3/5
Rebots: 26.Defensius 21(8 Perez). Ofensius 5(2 Narbutas i Genover)
Triples: 7/22(2 Perez,Lopez,Ventura,Lujan,Genover,Khalovich)

Primer partit de la segona fase contra un equip que ja ens havíem enfrontat a la primera fase. El balanç per nosaltres negatiu: dues derrotes, encara que en partits igualats.

El visitants es presentaven amb una baixa notable, la del base titular, però en cap moment ho han notat ja que tenen prou jugadors amb qualitat per suplir-lo.

Amb tot això hem començat prou bé amb molt de treball, d'un 5-5 al minut cinc parcial de 6-0 en dos minuts, al mig dos tirs lliures fallats que començaran a marcar un tendència negativa (14/31 al final del partit) que mostrava la falta de concentració. A partir d'aquí deixem de córrer i mai trobem l'intensitat defensiva, o potser és al revés.

Parcial de 2-11 que ens deixa tres punts per sota el primer període. El segon quart no comença millor i un nou parcial de 2-11 els dóna el màxim avantatge (15-27 minut 14). En aquest quart ens mantindran vius el tirs lliures (7/10). Despistes defensius, poca intensitat defensiva, precipitacions en atac, poca cosa per jugar contra un dels millors equips de la categoria. El millor que ens podia passar era el resultat: "només" 11 punts a sota era un resultat factible de remuntar amb 20 minuts per endavant.

Al tercer quart comencem a posar els pilars per aconseguir la victòria: tornem a una mixte que ens havia donat bons resultats i comença a funcionar, parcial de 15 -3 en cinc minuts(43-42) que s'acaba amb un temps mort ben aprofitat pel Sant Narcís que troben la forma d'atacar-la i tornen a aconseguir posar-se per davant al final del quart(50-45).

La feina estava ben feta, sis punts rebaixats en la meitat del temps deia que la cosa era possible. L'últim quart, com els partits anteriors, decisiu, i com els partits anteriors començant pel darrera. Els dos primers minuts comencen igualats (2-4) però a partir d'aquí aconseguim dominar el partit i ells seran incapaços de tornar a anotar parcial de 17-0 que donen una diferència de deu punts que no reflecteixen la igualtat de tot el partit.

Al final el millor és el resultat. El pitjor que a aquestes alçades de temporada haguem de buscar coses per aconseguir posar el nostre ritme, que a l'últim quart tinguem una pilota a mig metre i la mirem en comptes d'anar a buscar-la. Estem entre els 8 millors de nivell "A" espero que no hagim arribat aquí per un cop de sort i ho demostrem.