Sènior femení: CB Sant Gregori 48 - B.Vilafant 60

Bàsquet Vilafant: Paula (3), Laura (10), Elena (6), Ruth (6), Marta, Gio (22), Ari (13) i Maria.
T.Ll: 6/22 4 triples (Gio 2, Paula i Ari) 6 Faltes.

CB Sant Gregori: Cubarsi, Eusebio, Font (3), Vidal (8), Camarasa (1), Eusebio (5), Torrentà (2), Moreno (2), Dominguez (2), Buixeda (8) i Castello (17).
T.Ll: 2/10 6 triples (Castello 3, Buixeda 2 i Eusebio). 19 Faltes. Eliminada Domínguez.

Parcials: 4-16, 21-19, 9-13, 14-12

Hem tornat!!!
Ens presentàvem a Sant Gregori amb el record de la derrota a la primera fase de feia un mes per 30 punts, amb només vuit jugadores, una de les quals feia dues setmanes que no entrenava per lesió. I per més dificultat al minut 1 de partit Marta es lesiona i no pot jugar més.

Però si alguna cosa hem tingut quasi tota la temporada ha estat caràcter, lluita, qualitat ofensiva i una grandiosa actitud. I si això li sumem ahir una molt bona defensa (deixa al Sant Gregori en 4 punts al primer quart no és gens fàcil), tenim aquest partit.

A l’inici de partit amb la lesió de Marta se’ns trastornen els plans i ens hem d’adaptar a una defensa que no hem fet en tota la temporada ni l’hem pogut entrenar. Però curiosament aquesta defensa ens dóna el partit, ens permet controlar millor el rebot i córrer tota l’estona.

El primer quart amb un 4-16 de parcial ho diu tot: grandiosa defensa, córrer molt i encert en el tir exterior (Paula !!!).

El segon quart elles s’entonen ofensivament amb 3 triples de Castelló, però cada atac seu el responem nosaltres amb cistella. Això fa que puguem mantenir distancies al marcador (+10 descans).

Ens esperàvem una segona part molt més intensa per part seva, però quan al primer minut els fas un parcial de 0-5 i obres a +15 la diferència, poses les coses molt encarrilades. El tercer quart ha estat el més fluix ofensivament on hem estat 7 minuts només anotant 2 punts, fallant tots els tirs lliures (% lamentable en tot el partit), però la defensa ens ha permès mantenir-nos davant, només deixant anotar 6 punts en aquests minuts, i tancant el quart amb 6 punts seguits que ens donaven un avantatge de +17.

El darrer quart ha estat intercanvi de cistelles i on elles s’han acostat a 10 punts, on nosaltres el cansament ha fet que perdéssim mobilitat i paciència en atac, però com ha estat tot el partit, el contraatac ens ha donat vida, on Gio ha fet alguna jugada “marca de la casa” i ens hem endut el partit cap a casa.

En resum, fa un mes vam dir que tornaríem, i ho hem fet.