Júnior masculí: CB Blanes "A" 70 – B.Vilafant 62

B.Vilafant: Peral, Carreras (4), Vehí (4), Batlle (17), Pons (6) -cinc inicial, Palol (5), Parra (5), Cortada (4), Castillo (13), Fernàndez (3), Descamps (1).
Rebots: 44 Defensius 29 (8 Vehí i Batlle) Ofensius 15 (4 Batlle)

CB Blanes "A": Frigola (4), Polo (8), Carrillo (4), Roca (13), Llorens (4) -cinc inicial, Torroella (4) , Soto (5), Pérez (5), Vinaixa (18), Montells (3), Rodríguez (2).
Faltes: 26 (eliminat Soto 36') Tirs lliures: 10/15
Triples 4/16 (Soto, Montells i Vinaixa 2)
Rebots: 35 Defensius 20 (Roca 5) Ofensius (Roca i Pérez 3)

Parcials: 22-19, 11-17, 18-10, 19-16.

Tercer partit de la segona fase que acaba com més o menys es veia venir. Després de jugar els últims partits amb foc ens hem acabat cremant. El partit, una repetició dels anteriors: començament igualtat amb l'altre equip més intens que nosaltres. Sortida amb pressió que ens col·lapsa i fa que perdem massa pilotes (35 en total al final del partit amb violacions incloses), que sumades als ja famosos rebots que no som capaços de controlar (15) faran que ells tinguin 50 possessions més. Si fem qualsevol petita operació de matemàtiques veient que hem perdut de 8 potser trobem alguna resposta.
Pel camí el de sempre: anotar és un drama i el millor exemple és el tercer quart només serem capaços de fer 10 punts i amb una cistella de camp en deu minuts, nosaltres mai trobarem cap defensa per frenar-los i al final del tercer quart arribem cinc per sota.

Fins ara el conte el coneixem i sempre ha acabat bé, però no sempre tot es pot controlar i divendres era un d'aquests dies. El principi de quart no prometia: parcial de 10-3 que ens deixa 12 a sota (61-49 35'). Temps mort per mirar de redreçar la situació i sembla que serà possible (0-9 per deixar 61-58 38'). Però el vent no sempre bufa a favor i després de molt de temps no serem capaços de capgirar el marcador, ens emportarem una derrota que sembla que feia temps que buscàvem. Però tres minuts no són suficients per guanyar cap partit i els dos que queden repetiran la historia del partit ens falta un punt de cocció per rematar la feina: parcial de 9-4 gràcies a que les nostres bones defenses no les acabem amb cistelles ja sigui pels rebots perduts, per males decisions a l'hora d'acabar contraatacs clars. Tot això al final pesa massa en un partit ajustat als minuts finals i fa que acabi amb derrota.

Però no tot han de ser males notícies. En positiu direm que hem millorat el percentatge de triple de l'últim partit (de 0/7 a 1/14) i vulguis o no una millora sempre és una millora.