Júnior masculí: Cunill CB Sant Narcís 61 – B.Vilafant 78

B.Vilafant: Palol (6), Parra (10), Peral (8), Batlle (11), Castillo (14) -cinc inicial, Carreras (5), Vergés (8),Cortada (5), Pons (5), Fernàndez (6).

CB Sant Narcís: Narbutas (5), Ventura (7), Muñoz (6), Pérez (9), Prat(8) -cinc inicial, Vidal (8), Lujon (12),Genover (4), Khlalovich (2).
21 Faltes personals
Tirs lliures 20/29
3 triples (Ventura, Pérez, Prat)

Parcials: 13-18, 8-25,17-17, 23-18.

Primer partit de la segona fase que arribem amb tranquil·litat al final del mateix. L'equip rival amb una baixa important ha estat per sota de les seves prestacions habituals. El començament, més que bo per part nostra, ens ha deixat una petita avantatge, però una gran tranquil·litat (0-9 minut 3,7-18 minut 8,13-18 minut 10).

Al segon quart comencem per davant al marcador i per una vegada farem les coses bé i serà el nostre millor parcial (8-25) per marxar a la mitja part amb 22 de avantatge 21-43.

Normalment sortim del vestuari per darrera i a les segones parts ens toca fer un sobre-esforç,la veritat és que és una cosa que no trobarem a faltar. Això farà possible que per una vegada no haguem de patir i només haurem de mantenir les diferències.

Un 17-17 i un 23-18 ens serviran per guanyar un partit en què les rotacions van funcionar de manera solvent com ho demostra el fet que tots han anotat un mínim de cinc punts.

Res més a dir, només recordar que queden dos partits que jugarem en divendres.