Preinfantil masculí: B.Vilafant 45 – Athlètic Silenc 62

Varen jugar: Andreu, Arnau R, Miqui, Arnau Ayats i Lluís i ens van ajudar els minis Marc, I. Font, I Chava, Pau V, Lara i A. Cuadrado. Moltíssimes gràcies als sis.


Jugàvem l'últim partit de l'any a casa, ens en queda un a fora.
Molt bon partit en línies generals. La veritat és que els partits contra el Silenc aquest any han estat força bons quasi tots.

Sortíem a jugar i la premisa que els vam demanar als jugadors va ser atacs ràpids i valents però fins a sota l'anella, defensa fortes especialment amb el seu jugador més destacat i sobretot que s'ho passessin bé. I creiem que ho vam aconseguir quasi tot.
Vàrem estar competint tots i cada un dels minuts del partit, potser sí que és veritat que durant l'any hem fet algun partit amb detalls, o minuts de més brillantor (especialment en atac) però creiem i afirmem que és el partit més regular (de regularitat) que hem fet i de fet a nivell de marcador vàrem ser capaços de competir per guanyar ben bé fins al final.

Creiem que tant la cara dels jugadors com la gran ovació que ens van regalar els pares (moltes gràcies) al final així ho van demostrar.

Menció especial per al Silenc, un equip que ens agrada especialment, ja que creiem que la feina que fan els entrenadors i la idea que tenen de bàsquet i competició és molt similar a la nostra i això fa que sempre que juguem entre nosaltres estiguem a prop de la nostra millor versió però sobretot que ens ho passem bé.

No hem aconseguit guanyar encara i ens queda un partit que serà difícil, però em permetreu que guardem la valoració final per a la propera crònica oi? ;)

No gaire més a afegir, esperem que els lesionats estiguin recuperats per tancar la temporada al proper partit i mentre tant

Treball, treball i treball

Comentaris