Preinfantil masculí: Vedruna Palafrugell 72 - Bàsquet Vilafant 31

Varen jugar: Andreu, Arnau R., Miqui, A.Ayats, Joan i Lluís i ens van ajudar els minis, I.Font, I. Chava i Marc. Moltes gràcies a tots ells i a tots els que ens han ajudat durant l'any i als seus entrenadors.

Partit que resumeix la temporada, bones accions, millora generalitzada i bona progressió però no som capaços de concretar-ho en bons resultats contra equips que tenen un nivell similar al nostre.

Acabem la temporada sense cap victòria, que tot i que en cap cas ha sigut l'objectiu nostre, ni com a equip ni com a club, ens hagués agradat poder aconseguir-ho.

Però com tot a la vida la moneda té dues cares, cada vegada els nois són més conscients que el seu esforç té recompensa i que milloren a cada pas però que cada pas és una mica més difícil cada vegada. I tot això els ho reconeixem.

Dimarts comencem ja una nova temporada, i estem segurs que les passes que faran a partir d'ara seran cada vegada més fermes.

Així que ja sabeu el que toca
Treball treball i treball.

Nota a part, felicitar als cadets per aquests quatre partits d'antologia que ens han regalat, sou un el millor exemple que podem tenir. I felicitar als entrenadors i a tot el club en general.


I citant al mestre, Vàsquet s'escriu amb V, de Vilafant.

Comentaris