Cadet femení: CE Caldes de Malavella 46 - Bàsquet Vilafant 61

Han jugat: Núria C. (9), Paula (4), Clara (2), Berta (3), Maria, Aina V. (17), Emma (12), Núria G. (8), Íngrid (6). Tirs lliures (9/17). 1 triple (Aina V.).

Parcials: 14-19; 12-20; 8-9; 12-13.

Partit molt físic el que vam jugar contra un bon rival com és el Caldes. L'aspecte més negatiu és el pèssim començament i final que vam tenir. Entre els 4 primers minuts de partit i els últims 5 vam rebre un parcial de 14-0 força preocupant. El del final s'entén perquè vam arribar justíssimes d'efectius i molt cansades per les lesions durant la setmana i el partit. El del principi, però, no es pot tornar a repetir en un futur. Vam sortir adormides, sense esperit i molt toves en defensa, totalment fora del partit. Quan vam reaccionar es va veure un equip amb molta intensitat, lluitador i amb un encert molt alt fruit de la concentració i les ganes que hi vam posar. La segona part va estar marcada pels problemes que vam tenir amb les lesions i per les dures defenses d'ambdós equips. El partit va estar controlat però, tot i jugar prou bé, es van fallar situacions claríssimes i la seva pressió ens va fer mal per culpa de la precipitació i la nefasta presa de decisions. Tot i això es va jugar un bon partit en general. Totes aporteu i cada cop ho feu en més aspectes del joc. No queda més remei que continuar. Descanseu, recupereu-vos i ens veiem dilluns. Bon cap de setmana noies!!

P.D: A la primera part 9-11 tirs lliures (+15). A la segona 0-6 (+2)....