Sènior femení: CB La Vall en Bas 52 - Sènior Femení B.Vilafant 55

Bàsquet Vilafant: Paula, Laura (2), Elena (17), Marta (11), Ruth (6), Gio (14), Eva G. (2), Maria i Eva V (3).
T.Ll: 6/11 3 triples (Gio, Marta i Eva V). 21 Faltes. Eliminada Eva G.

CB La Vall d'en Bas: Romero, Barno (20), Omatell, Fernandez (1), Hostench (10), Costa (2), Franch (8), Masó, Maso (1), Mercado (8), Guitart i Aldea (2).
T.Ll: 14/27 4 triples (Mercado 2, Hostench 2). 18 Faltes.

Parcials: 8-14, 24-14, 7-8, 13-19

Pas a pas farem el camí.

Hem iniciat la segona temporada contra un rival conegut i que ens coneixien, barreja dels dos Olot de la temporada anterior.

L’inici ha estat marcat per les seves defenses alternatives que ens dificultaven l’atac i per un constant desencert en les passades i pilotes perdudes (desesperant!!!!). Així i tot no estàvem del tot malament en defensa, el que ens ha permès els dos darrers minuts del primer quart córrer, fent un joc mes fluid i obrir una mica de forat.

El segon quart ha estat lamentable ofensiva i defensivament. El seu joc de cinc obertes i uns simples bloc i continuació ens han fet molt de mal, i ofensivament els errors del primer quart s’han multiplicat. Per rematar-ho, hem acabat el quart amb 3 triples seguits seus que ens han fet anar al descans 4 avall i amb sensacions molt dolentes.

La segona part hem millorat des de la defensa. Encara que hem continuat sense defensar bé el 2x2 (Barno ens ha donat un clínic !!!), les ajudes han arribat millor, la intensitat també i, a partir aquí els atacs han començat a ser una mica mes fluids. En el tercer quart el problema ha estat l’encert ofensiu, perquè a estones hem mogut la bola correctament, però els tirs no entraven.

I al darrer quart, la tònica del tercer a continuat però ara sí, hem tingut encert. Bons moviments en atac, rebots ofensius i encert. I en defensa una millora important. I com no, el caràcter competitiu de l’equip ha tornat a aparèixer.

Amb tot això, hem aconseguit donar-li la volta al marcador faltant dos minuts, i endur-nos el partit.

Al juny ja teníem clar (si més no jo quan ho vaig dir) que ens succeirien una sèrie de coses tant dins com fora de la pista. Totes elles ja les hem tingut al primer partit. Ara depèn de TOTS nosaltres (començant per mi) canviar els errors per millorar, posant-hi encara més ganes i il·lusió en cada entreno i partit. Si ho fem, podem lluitar cada partit per ser competitives. Si no, la temporada se’ns farà molt llarga.