Mini femení: Bàsquet Vilafant 25 – Grifeu Llançà 75

Han Jugat Martina C, Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Núria, Mercè, Estel, Amàlia, Anna i Xènia

Amb la furgo carregada!


Pensem de què hem carregat avui a la furgo, si un bon grapat de cistelles, però també un bon munt d'experiències noves, que poden ser profitoses o no, ja ho anirem veient durant la temporada.

Analitzem quantes cistelles hem fallat i per què, estàvem soles? Eren bones situacions de tir? Hem aconseguit les situacions de tir de la manera que volem? Estem aprenent?

Analitzem quants passes ens han tallat, les noies ja saben perquè ens els tallaven! N'aprendrem?

Quan l'equip contrari carrega el joc en unes situacions molt concretes, d'1x1, joc al poste baix... què hem de fer les companyes, sobre què hem d'estar pendent? N'hem après durant el partit?

Hem après i sabem tancar el rebot, hi hagut partits que ho hem demostrat i moltes de vosaltres lluiteu com lleones alhora d'anar a buscar les pilotes dividides, per què a vegades no utilitzem les coses que ja hem après?

Ens queda un llarg camí i moltes coses per aprendre i seguirem treballant i intentant fer aprendre la nostra manera de fer bàsquet i sobretot intentant transmetre que gaudeixin de totes les estones que pugui estar a la pista mentre entrenem i/o juguem.

Una última pregunta per algunes de les noies, és tan important el resultat final del partit? És tan important saber quins períodes jugareu? És tan important saber quants punts feu? Per gaudir d'aquest esport necessiteu alguna d'aquestes coses?

Comentaris